fbpx Skip to main content

Renault varebiler, varevogne og flyttebiler – billig udlejning

– Lej en pålidelig varevogn fra Renault

Lejvarebil udlejer varebiler, varevogne og flyttebiler fra nogle af de førende bilproducenter. Vi fører bl.a. et udvalg af varevogne fra Renault, som hører til blandt de mest populære bilmærker inden for denne biltype.

Ønsker du at leje en god, pålidelig og effektiv varebil med en høj lastekapacitet, så vil en varebil fra Renault være et godt bud. Du kan f.eks. få glæde af varevognen, når du står over en flytning, eller når du skal renovere hjemmet og køre byggeaffald væk. Renault varevogne bruges også i stor stil til erhvervsmæssige opgaver.

Se vores udvalg af varebiler fra Renault – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Udlejning af varebiler og varevogne fra Renault

I vores sortiment af varebiler og varevogne vil du bl.a. finde køretøjer fra Renault. Disse varevogne kan bruges af både private og erhverv og kan være praktiske i forbindelse med mange forskellige transportopgaver, såvel store som små transportopgaver.

Ved at leje en varevogn fra Renault er du ikke kun sikret maksimal køreglæde. Du kan også glæde dig over, at der er god plads i lastrummet. Hvad end du har brug for at fragte værktøj, flyttekasser, møbler eller noget helt fjerde, så kan en Renault varevogn dække behovet.

Vi tilbyder udlejning af følgende modeller fra Renault:

  • Renault Master
  • Renault Traffic

Renault Master

Renault Master er en fleksibel kassevogn, der kommer med en lang række opbevaringsmuligheder og en rummelig kabine. Renault Master er endvidere let og sikker at manøvrere.

Du kan bruge varevognen til et væld af opgaver og formål. Det er bl.a. en populær varevogn blandt håndværkere, men den kan også bruges af private til transport af møbler og flyttekasser i forbindelse med en flytning m.v.

 

Renault Trafic

Renault Trafic er en lille, kvik varevogn, der kan bruges til mindre transportopgaver. Står du f.eks. og skal have fragtet nogle mindre møbler fra IKEA, eller mangler du en praktisk firmabil, så kan denne model være et godt bud.

 

Book en Renault varevogn med få klik

Er du overbevist om, at en Renault varevogn kan dække dine behov, så kan du med få klik booke den ønskede varevogn fra den franske bilproducent. Hele bookingprocessen klares på vores hjemmeside, hvor du kun skal igennem fem simple trin. Når bookingen er foretaget, kan du hente varevognen hos os. Opstår der spørgsmål undervejs, kan du altid skrive eller ringe til os. Så guider vi dig.

 

Fire timers leje, dagsleje eller langtidsleje af kassevogne fra Renault

Hos Lejvarebil tilbyder vi lejeplaner til forskellige behov. Ved booking af en kassevogn fra Renault kan du frit angive, om du vil leje en kassevogn i fire timer, eller om du ønsker dagsleje eller langtidsleje. Ved langtidsleje er minimumslejeperioden én måned. Vi kommer også gerne med et godt tilbud på erhvervsleasing af varevogne, hvis dette måtte være relevant for dig og din virksomhed.

 

Der er forsikring, 100 km pr dag og support 24/7 inkluderet

Når du lejer en Renault varevogn, eller en varevogn fra et andet bilmærke, hos Lejvarebil, så tager du del i en lang række attraktive fordele. Blandt de mange fordele kan der bl.a. nævnes døgnsupport samt forsikring og 100 km pr dag inkluderet.

 

Kort om Renault

Renault er en fransk bilproducent, der har eksisteret i omkring 125 år. Virksomheden blev grundlagt i Boulogne-Billancourt i Frankrig, hvor bilproducenten også har hovedkvarter den dag i dag. Renault er ikke kun kendt for sin rolle i motorsport, men også for at producere nogle af de mest pålidelige elbiler og varebiler. Hos Lejvarebil gør vi dog os udelukkende i udlejning af varebiler fra franske Renault.

Er du på udkig efter et alternativ til Renault og deres varebiler? Så kan du også udforske vores udvalg af varebiler fra Mercedes.