fbpx Skip to main content

Fiat varevogne og varebiler – udlejning til favorable priser

– Lej en rummelig varevogn fra Fiat

Fiat er ikke blot kendt for at producere små og økonomiske personbiler, men også for deres palette af driftssikre og rummelige varebiler. Hos Lejvarebil har vi æren af at tilbyde udlejning af nogle af de mest anmelderroste varebiler fra Fiat.

Har du behov for at leje en varebil til det ene eller andet formål, eksempelvis flytning, varekørsel eller noget helt tredje, så kan du trygt leje en varevogn fra Fiat til formålet. Du kan leje eller lease varebilen i alt fra fire timer og op til flere måneder. Det er helt op til dig.

Se vores udvalg af varebiler fra Fiat – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Lejvarebil tilbyder billig udlejning af varebiler og varevogne fra Fiat

Fiat står bag nogle af Europas mest populære varebiler og erhvervsbiler, og derfor er dette italienske mærke naturligvis også repræsenteret i vores udvalg af varebiler.

Lejvarebil tilbyder udlejning af Fiat varevogne til priser, hvor alle kan være med. På vores hjemmeside vil alle de oplyste lejepriser altid være inkl. forsikring, moms og 100 km. pr. dag. Du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller uheldige overraskelser.

Vi tilbyder udlejning af følgende model(ler) fra Fiat:

  • Fiat Ducato

Fiat Ducato

Fiats varebilsprogram favner bredt og består af alt fra små og kompakte varebiler til store, rummelige og velkørende varebiler. Hos Lejvarebil tilbyder vi udlejning af en af de større modeller fra serien – Fiat Ducato.

Fiat Ducato kom første gang på markedet i 1981 og har sidenhen udviklet sig til at blive en populær og prisbelønnet varebil. Modellen er gennem tiden blevet solgt i mere end tre millioner eksemplarer, den er flere gange blevet kåret som årets bedste importerede varebil i Tyskland, og så er den blevet kåret som årets varebil i Danmark i 2014.

Vil du gerne leje en af Europas mest solgte varebiler? Så lej en Fiat Ducato gennem Lejvarebil.

Fiats varebiler hører til blandt de bedste og mest solgte på markedet

Fiat har for alvor fået succes på det internationale marked for varebiler. Det har de ikke mindst fået med deres model Fiat Ducato, der er en stor salgssucces både i Danmark og i resten af verden. Fiat Ducato er som bekendt populær i Europa, men modellen hører også til blandt de mest solgte i Australien, Rusland, Latinamerika og Mellemøsten.

Sådan lejer du en Fiat varebil hos Lejvarebil

Fiats varebiler byder på masser af gode egenskaber. Det gælder bl.a. høj nyttelast, høj pålidelighed, gode manøvreegenskaber og en god brændstoføkonomi. Der er altså masser af gode grunde til at leje en varebil fra Fiat, men hvordan foregår bookingen? Det kommer vi ind på her.

Sådan gør du:

  1. Klik på Book en varevogn for at blive sendt videre til vores bookingsystem
  2. Angiv den ønskede lejeperiode (fire timers leje, dagsleje eller langtidsleje)
  3. Angiv afhentnings- og tilbageleveringstidspunkt
  4. Angiv størrelsen på den ønskede varebil
  5. Tilkøb evt. ekstra services (f.eks. afbestillingstryghed, nedsættelse af selvrisiko m.v.)
  6. Skriv i Yderligere kommentarer*, at du gerne vil leje en varebil fra Fiat

Det tager kun ganske få minutter at booke en varebil fra Fiat ved at følge ovenstående trin. Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har brug for hjælp.

Kort om Fiat

Fiat er en italiensk bilfabrikant, hvis historie går helt tilbage til 1899, hvor virksomheden blev grundlagt i Torino i Italien. Fiat har i dag stor succes med deres små biler, herunder modellen Fiat 500, ligesom Fiat er kendt for at udvikle og fremstille nogle af markedets bedste varebiler. Hos Lejvarebil tilbyder vi dog ikke udlejning af personbiler, men udelukkende varebiler fra italienske Fiat.