Lej en varevogn til udlandet​

Lej en varevogn til udlandet sikkert og nemt. Skal du bruge en varevogn med på turen, ud af landet? Så har vi løsningen!

Lej en varevogn til udlandet​​

Lej en varevogn til udlandet sikkert og nemt. Skal du bruge en varevogn med på turen, ud af landet? Så har vi løsningen!

Afspil video

Lej en varevogn til udlandet

Hos Lejvarebil kan du nemt og bekvemt booke en varevogn og tage den med dig rundt omkring i Europa. Vi har gjort det nemt ved, at klikke dig ind på vores beregner og vælge den rigtige varebil. Du kan få den samlede pris i beregneren og betale online.

1. Vælg ønskede størrelse varebil.

2. Vælg ønskede dato.

3. Tilføj kilometer  i forhold til kilometer frem og tilbage fra destination.

4. Tilføj udlandsforsikring.

5. Få den samlede pris i vores beregner og book varebilen online.

Vores udvalg af varebiler

Varebil i str. M

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. M

Indvendige mål: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55  6,5 m3 

Udvendig: H: 2,26 B: 2,05 L: 4,96

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

4 timers leje: Kr. 298,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 449,00

Dagspris weekend: Kr. 549,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil str. L

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. L

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,12  10,5 m3

  • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,41

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen.

4 timers leje: Kr. 398,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 549,00

Dagspris weekend: Kr. 649,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil i str. XL

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XL

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70   13 m3

Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,99

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne kassevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

4 timers leje: Kr. 448,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 598,00

Dagspris weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Kassevogn

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XXL

Indvendige mål: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,16 20 m3 

Udvendig: H: 3,31 m  B: 2,20 m L: 6,90 m

Lej en liftbil med lastrum på hele 8 paller! Oftest brugt i erhvervsmæssige forbindelser. Kan også bruges til at tømme huset i en enkelt tur. Lej flyttebilen og få plads til det hele.

4 timers leje: Kr. 629,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 829,00

Dagspris weekend: Kr. 929,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Afspil video

Lej en varevogn til udlandskørsel!

Lej en varevogn til udlandet uden problemer. Vi tilbyder billig leje af varevogne til udlandskørsel til destinationer i Norden og Europa.

Vi oplever stor efterspørgsel på leje af varevogne til udlandskørsel til destinationer såsom Oslo og Berlin og mange andre destinationer. Vi har derfor opstillet en række tilbud, som indeholder leje af varebil, km til turen og udlandsforsikringer.

Tilbuddene inkludere leje af varebil, nødvendige kilometer og dage, forsikring og alle gebyrer for udlandskørsel. Der er derfor ingen skjulte gebyrer, og du får en fast pris ift. dit behov. 

BEMÆRK! Er der behov for udvidet leje af varebilen, eller er de inkluderet kilometer ikke tilstrækkelige, kan der tilkøbes yderligere.

Vil du gerne leje en varebil til Europa eller Norden, hvor du selv bestemmer destinationen, så udfyld venligst formularen på siden, hvor du vælger ‘Andet’ som destination, og beskriver din tur i beskeden. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt, med et skræddersyede tilbud som passer netop til dine behov for leje af flyttebil til udlandet. Lej varevogn til udlandet sikkert og nemt hos os, da vi sikre nyere varevogne i god stand.

Du kan se priser størrelser på vores enkelte varebiler her!

Få til at planlægge kørsel til udlandet

Vores team har masse års erfaring med udlandsture, pakketilbud og vigtig lovgivning. Inden du vælger at leje en flyttebil til udlandet skal du være opmærksom på en masse regler, som vi mener kan påvirke din rejse. Der er forskellige regler og lovgivning omkring varevogne fra land til land. Der kan også være andre ting man skal være opmærksom på.

Aflever i udlandet

Du kan efter aftale stille varevognen i udlandet for en merpris

Lovgivning

Spørg vores personale omkring lovgivning og afgifter

Sikkerhed

Hos os kan du være sikker på, at du får driftsikre varebiler

Læs mere om leje til udlandet

Lej en flyttebil til udlandet fleksibelt, sikkert og nemt. Vi tilbyder store og små flyttebiler, som du kan leje til udlandet. Det er altid en god ide, at få talt med vore personale omkring leje af flyttebil til udlandet. Vores team har masse års erfaring med udlandsture, pakketilbud og vigtig lovgivning.

Inden du vælger at leje en flyttebil til udlandet skal du være opmærksom på en masse regler, som vi mener kan påvirke din rejse. Der er forskellige regler og lovgivning omkring varevogne fra land til land. Der kan også være andre ting man skal være opmærksom på.

Hos os kan du være ganske sikker på, at vi tilbyder kvalitet fremfor alt. Kunden er altid i fokus og det eneste vigtige er, at vores kunder er tilfreds med vores måde at drive forretning. Du kan derfor ganske nemt læse mere om andres feedback. 

Se andres anmeldelser her!

Ved varevognsudlejning til udlandet finder vi den varevogn der passer bedst til netop dit behov for flytningen. Skal du bruge varevogn til udlandskørsel, så er det en god idé, at spørge os til råds. Vi har masser af erfaring af udlandskørsel og kan derfor hjælpe dig med dit behov.

Se vores Facebook her!

Det første man skal være sikker på er, hvilket dækning man har i udlandet. Hos lejvarebil kan du læse, hvad vores udlandsforsikring dækker i form af nedbrud eller ved uheld. Derfor er det en rigtig god ide, at man starter med at kontakte vores kundeservice. Det næste du skal undersøge er omkring lovgivning og afgifter i den by eller land du skal flytte til eller fra. Skal man f.eks. til Sverige er det eksempelvis nødvendigt, at flyttebilen har vinterdæk om vinteren og ikke helårs dæk. Det er lovpligtig at køre med vinterdæk i Sverige fra december måned til og 31 Marts.

Andre regler man også skal være opmærksom på er eksempelvis miljøzoner i udlandske byer. Tyskland er et rigtigt godt eksempel på, at varevogne og flyttebiler skal have miljømærke, da flere tyske byer har indført forbud mod ældre dieselbiler som forurener for meget. Skal man ikke til de store tyske byer behøver man ikke miljømærke. Uden miljømærke kan man risikere en bøde. Miljømærket skal sættes  synligt på indersiden af forruden ved passagersiden. Miljømærket er et krav i bl.a. Berlin, Bremen, Hannover og Köln og flere andre byer.

Skal du flytte til udlandet? Så kontakt gerne vores kundeservice og få et skræddersyede tilbud til dit behov. Hos os kan du altid være sikker på, at du taler med erfarne medarbejdere som kender regler og lovgivning, samt kan leje dig den rigtige varebil til din flytteopgave i udlandet. Vi har flere års erfaring med udlandsflytning, samt udlandskørsel. Er du tvivl om størrelse på varebil til netop din flytning, så kontakt os på 42 90 95 96 og få gratis vejledning.

Leje varevogn til Amsterdam, leje varevogn til Berlin, leje varevogn til Frankfurt, leje varevogn til Göteborg, leje varevogn til Hamborg, leje varevogn til München, leje varevogn til Oslo, leje varevogn til Rotterdam, leje varevogn til Stockholm, leje varevogn til Stuttgart, leje varevogn til Bruxelles, leje varevogn til Luxembourg, leje varevogn til Sofia, leje varevogn til Tallin, leje varevogn til Warsawa, leje varevogn til Lissabon. Leje varevogn til Helsingborg, leje varevogn til Paris, leje varevogn til Nice, leje varevogn til Bukarest, leje varevogn til London, leje varevogn til Manchester, leje varevogn til Glasgow, leje varevogn til Bratislava, leje varevogn til Zurich, leje varevogn til Ljubljanal, leje varevogn til Athen, leje varevogn til Dublin, leje varevogn til Rom, leje varevogn til Milano, leje varevogn til Stockholm, leje varevogn til Prag, leje varevogn til Madrid, leje varevogn til Zagreb, leje varevogn til Riga, leje varevogn til Vilnius, leje varevogn til Budapest, leje varevogn til Wien, eller leje varevogn til Europa eller Norden, hvor du selv bestemmer destinationen.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

Ring til os:
+45 42 90 95 96

info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu