fbpx Skip to main content

Ford varevogne og varebiler udlejning – attraktive vilkår

– Lej en driftssikker og rummelig varevogn fra Ford

Ford hører til blandt de bilmærker, der stjæler mest opmærksomhed på de danske veje. Der kører ikke blot mange personbiler rundt fra dette amerikanske bilmærke, men også en lang række varevogne og varebiler. Fords serie af varebiler og erhvervsbiler er stor, differentieret og attraktiv, så der er helt sikkert også en varebil efter din smag.

Hos Lejvarebil tilbyder vi udlejning af Ford varevogne og varebiler til yderst attraktive vilkår. Vi hjælper dig med at finde netop den varebil, der indfrier dine behov, og vi giver dig fordele som høj gennemsigtighed, topklasse service og meget mere.

Se vores udvalg af varebiler fra Ford – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Lej en pålidelig varevogn eller varebil fra Ford hos Lejvarebil

Ford kan meget vel være det rigtige valg af mærke for dig, hvis du ønsker at leje eller lease en varevogn eller varebil, der er let at manøvrere, og som er spækket med udstyr. Fords varebiler er, foruden gode køreegenskaber og en bred palette af udstyr, kendt for at have en rigtig god brændstoføkonomi og høj sikkerhed. Du lejer med andre ord en driftssikker og pålidelig varebil, når du vælger en af modellerne fra Ford. Varebilerne kan også fungere som flyttebiler.

Vi tilbyder udlejning af følgende modeller fra Ford:

  • Ford Transit
  • Ford Transit Custom

Ford Transit

Ford Transit er en af de absolut mest populære varebiler herhjemme, og det har den været i mange år. Du får med denne model en stor, rummelig og pålidelig varebil, der gør enhver arbejdsopgave meget lettere. Ford Transit er udstyret med masser af varerumsplads, hvor der er plads til både varer, udstyr, materialer m.v.

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom er ligeledes en populær og anmelderrost varebil. Denne model blev faktisk kåret som årets varebil i Danmark i 2020, hvilket må siges at være et stort kvalitetsstempel. Varebilen udmærker sig ikke mindst ved at byde på uovertruffen styrke, et overlegent niveau af håndværk og design samt funktionel pålidelighed. Det rummelige lastrum og den høje totale nyttelast er også værd at fremhæve som vigtige fordele ved Ford Transit Custom.

Nyere og velservicerede varevogne

Lejvarebil tilbyder udelukkende udlejning af nyere og velservicerede varevogne fra Ford. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg ved at sætte dig til rette i førersædet og begive dig ud i verden. Vi tilbyder desuden grundig introduktion til både lejeaftale og varebil før kørsel, så du får den bedst mulige oplevelse.

Lejvarebil tilbyder Ford varebil udlejning med mange fordele

Lejvarebil tilbyder yderst fordelagtig udlejning af varebiler og varevogne fra Ford. Listen af fordele er lang, og du kan nu også tage del i dem ved at lave en booking i dag.

En af fordelene er, at du selv bestemmer lejeperioden. Du kan leje varevognen i fire timer ad gangen, men kan også anmode om at leje eller lease den i flere dage eller måneder. Uanset lejeperiodens længde er der inkluderet 100 km. pr. dag, forsikring og moms. Der er ingen skjulte gebyrer, hvilket sikrer en tryg oplevelse. Vi tilbyder også billig leje af bl.a. sækkevogne og flyttekasser, hvilket kan være brugbart, hvis du skal flytte privat eller på vegne af din virksomhed.

Vil du leje en Ford varevogn på de mest attraktive vilkår? Så er Lejvarebil de rigtige at gå til. Foruden Ford tilbyder vi bl.a. udlejning af varevogne fra Mercedes og Renault.

Kort om Ford

Ford er en amerikansk bilfabrikant, der blev grundlagt af Henry Ford tilbage i 1903. Henrys vision var at gøre det at eje en bil både økonomisk og praktisk attraktivt, og den vision har holdt ved lige siden. Du er nemlig sikret en både praktisk og økonomisk varebil, når du lejer en varebil fra Ford. Gennem tiden har Ford udviklet rigtig mange personbiler og varevogne, og det har kastet mange fornemme priser af sig. Ford er bl.a. løbet med prisen som årets varebil med modellen Ford Transit Custom.