fbpx

Leasing af varevogn til erhverv

Vi tilbyder leasing af varevogn til erhverv og firmakørsel. Vil du gerne give dit firma en indbydende mulighed? Vi tilbyder firmaaftaler til erhvervskørsel/leasing, uanset størrelse på varevogn, kilometer og antal dage. Vi kan give dig en skræddersyet løsning som passer til din virksomhed. Vi tilbyder fornuftige priser til alle størrelser varevogne fra små varevogne til, store liftbiler. Få en skræddersyet B2B aftale med Lejvarebil – det er nemt, simpelt og hurtigt. Send en mail til os og bliv kontaktet af vores salgsafdeling indenfor 24 timer. Skriv en mail til: info@lejvarebil.dk og få et skræddersyet et tilbud på leasing af en varevogn til erhverv.

Månedsleje/Leasing

Forskellige størrelser, forskellige typer.

Varevogn M

Varebil str. M

 • Indvendig: H: 1,50 B: 1,70 L: 2,50 – 6,5 m3
 • Udvendig: H: 2,26 B: 2,05 L: 4,96
 • Pris er excl. moms

Fra

Varevogn L

Varebil str. L

 • Indvendig: H: 1,90 B: 1,80 L: 3,12 – 10,5 m3
 • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,41
 • Pris er excl. moms

Fra

Lej en varevogn

Varebil str. XL

 • Indvendig: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70 – 13 m3
 • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,99
 • Pris er excl. moms

Fra

Varevogn XXL

Varebil str. XXL

Liftbil. 8 paller
 • Indvendig: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,20 – 20 m3
 • Udvendig: L: 6,90 m, B: 2,20 m H: 3,31 m.
 • Pris er excl. moms

Fra

varevogn_leasing

Lease en varevogn – månedsleje der inkluderet ALT!

Lease din næste varevogn hos Lejvarebil i både kortere og længere perioder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af nye og moderne varevogne, som dit firma kan lease eller leje på månedsbasis. Med vores Mini leasing, får man en skræddersyet løsning med masser af fleksibilitet med afhentning og aflevering som du ønsker det. 

✅ Leasing af en varevogn hos Lejvarebil, er altid uden binding og inkluderer altid. service, forsikring og grøn ejerafgift.

Månedsleje af varebil

Det er ikke altid rentabelt, at skulle oprette en leasingkontrakt eller købe en varevogn for den sags skyld, da der påkræves en del likviditet som kan bruges på andre steder, hvor det kan gavne din virksomhed. Hos Lejvarebil kan man derfor minilease, lease eller leje varevogne, fra en måned og op til et helt år, med mulighed for forlængelse. Man kan selv vælge størrelse på varevognen eller en varevogn med lift, man har behov for. Leasingperioden kan man selv vælge, samt hvor mange kilometer man forventer at køre i varebilen. Man slipper for likviditetmangel, forsikringer, vedligeholdelse, service og vægtafgift osv.

Varevogn leasing og månedsleje til erhverv

Vi tilbyder forskellige og skræddersyede løsninger til erhverv. Det er muligt, at leje varevogne til erhverv i korte og lange perioder. Det er nemt og enkelt, at få en erhvervsaftale på leasing af en varevogn. Du kan kontakte os telefonisk eller via mail, så kan vi finde netop en god løsning til jeres erhvervskørsel. Det er vigtigt, at vi bliver informeret omkring antal måneder eller dage i ønsker at leje.

Vi hjælper også med særlige skræddersyede tilbud. Derfor er det vigtigt, at man laver en forespørgsel med en beskrivelse af kørselsbehov. Kører man eksempelvis med brød til dagligt, så er det oplagt, at leje en varevogn med køl. Prisen afhænger af antal dage samt kilometer behov.

📲 Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Erhvervsaftale hos Lejvarebil

Vi garanterer fleksibilitet og service. Hos os får i gode betingelser, priser og vilkår alt afhængigt af behov.  Vores kunder har mulighed for at få 24 timers support og kan ringe på alle tidspunkter i døgnet. Ved nærmere aftale betaler vores kunder kun for de kilometer de bruger og bliver ikke faktureret for yderligere. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får fleksibilitet og kundernes udfordringer kan løses på alle tidspunkter af døgnet.

✅ Få et uforpligtende tilbud på leasing af jeres næste varebil

Lejvarebil står til rådighed for, at give dig et tilbud på din næste varebil. Kontakt os via mail: info@lejvarebil.dk eller ring 42909596 og få et godt tilbud.

Månedsleje er en kæmpe fordel for erhvervskunder. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til virksomheder. Det kan være, at du mangler likviditet og er en nyopstartet virksomhed. Måske er dine varebiler på værkstedet? Vi står altid klar til, at hjælpe dig med dit behov om der er tale om korttidsleje eller langtidsleje.

Lease varebil og skab likviditet til jeres virksomhed

En af de absolut største fordele ved at lease en varebil eller en varevogn, er at man kan beholde en langt større mængde likviditet i virksomheden. At købe en varebil, kan være dyrt, mens de mange ekstra omkostninger ved at have en varevogn kørende, kan være næsten uoverskuelige. Er man en mindre virksomhed, eller et startup, er der derfor mange fordele ved at vælge leasing af varebil, fremfor køb. 

Man bør først og fremmest gøre op med sig selv, om man ønsker at leje sine vogne (som f.eks at leje en flyttevogn), eller om det kan betale sig at lease den. Typisk anbefaler vi, at man vælger leasing, hvis man har brug for varevognen i en måned eller mere. Vi har mulighed for at lease flere forskellige typer vogne, som f.eks varevogne, kassevogne, flyttevogne, eller en minibus. Uanset, hvilken vogn man er interesseret i, kan vi tilbyde et uforpligtende tilbud, samt råd og vejledning omkring leasing/månedsleje.

Buy now
Call Now Button