fbpx Skip to main content

Opel varevogne og varebiler – billig varevognsudlejning

– Lej en alsidig og rummelig varebil fra Opel

Lejvarebil tilbyder udlejning af varevogne og varebiler fra mange bilfabrikanter, heriblandt Opel. Opels serie af varevogne er stor, og vi har selvfølgelig sørget for, at du kan leje de mest populære modeller fra bilfabrikanten hos os.

Opel og deres varebiler er et sikkert valg, hvis du har et ønske om at leje en både alsidig og rummelig varebil. Vores store udvalg består bl.a. af Opel Movano og Opel Vivaro, der er nogle af de bedst sælgende varebiler på markedet. Du kan leje begge modeller til en rigtig attraktiv pris hos Lejvarebil, uanset om du skal bruge varebilen til den ene eller anden transportopgave.

Se vores udvalg af varebiler fra Opel – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Lejvarebil tilbyder tryg og fordelagtig udlejning af varebiler fra Opel

Det skal være trygt at leje en varebil, og det er det naturligvis hos os.

Vi udlejer altid gennemtjekkede varebiler fra Opel af nyere årgang, så du kan være sikker på, at du får stillet en varebil til rådighed, der kan få dig godt og trygt fra A til B. Vi skaber også tryghed ved at operere med gennemsigtige kontrakter og ved ikke at have nogle skjulte gebyrer.

Inden du sætter dig ind i den lejede Opel varebil, sørger vi naturligvis for at gennemgå varebilen med dig. Er du i tvivl om noget før, under eller efter lejeperioden, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder udlejning af følgende modeller fra Opel:

  • Opel Movano
  • Opel Vivaro

Opel Movano

Opel Movano er en mellemstor varebil, der byder på et fleksibelt og rummeligt lastrum. Varebilen er udstyret med en bred skydedør, der gør det nemt at laste europaller og andet gods. Opel Movano er også kendt for at byde på en funktionel kabine, der let kan omdannes til et mobilt kontor. I kabinen er du garanteret god siddekomfort, samtidig med at du får fleksibel opbevaringsplads.

Opel Movano kan både fungere som en god firmabil såvel som en pålidelig flyttebil. Om dit transportformål er privat eller erhvervsrelateret, kan denne model være et godt valg.

Vil du gerne leje en Opel Movano i en kortere eller længere periode? Så book nemt modellen på vores hjemmeside.

Opel Vivaro

Opel Vivaro er endnu en af de varebiler, man aldrig går galt i byen med. Med denne model får du nemlig en yderst pålidelig, driftssikker og rummelig varebil, der gør enhver transportopgave til en leg. Af andre fordele end de nævnte kan der nævnes varebilens ergonomiske kabine, store lasteevne, gode brændstoføkonomi m.v. Meget mere kan man ikke ønske sig af en varebil. Book nemt Opel Vivaro varebilen hos Lejvarebil i dag.

Opel varevognsudlejning med gennemsigtighed og god service i højsædet

Lejvarebil tilbyder udlejning af varebiler fra Opel på favorable vilkår. Hos os er det ikke mindst god service og gennemsigtighed, der er i højsædet.

Som kunde hos os vil du opleve fuld gennemsigtighed på alle parametre. Vi har først og fremmest valgt at offentliggøre alle vores lejepriser på vores hjemmeside, så du på forhånd ved, hvad det vil koste at leje en varebil fra Opel i det ønskede antal timer, dage eller måneder. Disse priser er vel at mærke inkl. moms, forsikring og 100 km. pr. dag.

I selve lejekontrakten, som du vil blive præsenteret for i forbindelse med, at du lejer en varevogn fra Opel eller et andet mærke, vil der ikke stå noget med småt eller være skjulte gebyrer.

Kort om Opel

Opel er en tysk bilproducent, der har eksisteret siden 1862. Opel er kendt for at levere fornuftige biler til priser, hvor alle kan være med, men det er ikke kun personbiler, som den tyske virksomhed har fremstillet siden grundlæggelsen. Opel har leveret, og leverer fortsat, også nogle fantastiske varebiler. Nogle af dem har vi fornøjelsen af at udleje til favorable priser. Det gælder bl.a. Opel Movano og Opel Vivaro.