Lej en kassevogn

Skal du til at flytte? Eller hente dine møbler fra IKEA? Hos lejvarebil hjælper vi med behovet for en varebil til alle slags opgaver!

Vores udvalg af kassevogne i forskellige størrelser, og til forskellige formål.

Lej en kassevogn

Skal du til at flytte? Eller hente dine møbler fra IKEA? Hos lejvarebil hjælper vi med behovet for en varebil til alle slags opgaver!

Vores udvalg af kassevogne i forskellige størrelser, og til forskellige formål.

Afspil video

Vores udvalg af varebiler

Varebil i str. M

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. M

Indvendige mål: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55  6,5 m3 

Udvendig: H: 2,26 B: 2,05 L: 4,96

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

4 timers leje: Kr. 298,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 449,00

Dagspris weekend: Kr. 549,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil str. L

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. L

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,12  10,5 m3

  • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,41

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen.

4 timers leje: Kr. 398,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 549,00

Dagspris weekend: Kr. 649,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil i str. XL

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XL

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70   13 m3

Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,99

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne kassevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

4 timers leje: Kr. 448,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 598,00

Dagspris weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Kassevogn

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XXL

Indvendige mål: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,16 20 m3 

Udvendig: H: 3,31 m  B: 2,20 m L: 6,90 m

Lej en liftbil med lastrum på hele 8 paller! Oftest brugt i erhvervsmæssige forbindelser. Kan også bruges til at tømme huset i en enkelt tur. Lej flyttebilen og få plads til det hele.

4 timers leje: Kr. 629,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 829,00

Dagspris weekend: Kr. 929,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video

Stadig i tvivl?

Vores guidende videoer hjælper dig med at finde den helt rette størrelse til dit behov

Varebil str M

Varebil str L

Varebil str XL

Varebil str XXL

Vi tilbyder

FAQ

1Hvad koster det at leje en kassevogn?

Det som en kassevogn koster at leje kommer meget an på hvor længe man vil leje kassevognen. 
Tager man udgangspunkt i at den skal lejes en dag, så vil størrelse M.  koste 398 kr, og kassevogn str. L vil koste 498 kr.  

Yderligere hvis man har brug for en kassevogn i maksimalt 4 timer, så kan du spare minimum 150,- på lejeprisen.
Gælder kun mandag til torsdag.

2Hvor stor er en kassevogn?

En kassevogn kommer i forskellige størrelser, og størrelsen kan vælges efter behov hos lejvarebil.dk 

Her defineres størrelserne ud fra Størrelse medium og størrelse large.  Størrelse medium er på 6,5 kvadratmeter. Den indvendige størrelse er: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55 
Mens at den udvendige størrelse er:: 1,95 B: 2,27 L: 4,97
Disse kassevogne vejer alle under 3500 kg, så de er gyldige til at blive kørt med kørekort B

3Hvor længe kan man leje en kassevogn?

En kassevogn hos os kan faktisk lejes lige så længe som man ønsker det.  Ved man allerede på forhånd at den skal lejes over en længere periode, så er det en god ide at booke det så hurtigt som muligt, så man kan sikre sig at kassevognen ikke benyttes af andre. 

4Kan man forlænge perioden efter man har modtaget en kassevogn?

Ønsker man at forlænge perioden man lejer kassevognen i, så  er det muligt at gøre det. Det er ikke sikkert at det kan lade sig gøre. Det kan være at en anden har booket vognen, og der ikke er andre vogne til rådighed i perioden, men kan det lade sig gøre, så får vi det til at lykkes.

5Er kassevogne lovlige at køre inde i København og andre storbyer?

Nogle kassevogne og andre køretøjer med diesel er ikke lovlige at køre i storbyerne så som København i Danmark.

Årsagen til dette, er fordi at der er kommet nye regler for udstødninger i dieselbiler, og mange ældre diesel vogne bruger en ældre udstødning, som ikke lever op til kravene. Hos Lejvarebil.dk er alle vogne, som kan lejes nye biler fra 2015 og opefter. Af denne årsag, så er der ingen grund til bekymring, eftersom de alle lever op til de nyeste krav. Lej en kassevogn

En Kassevogn istr. XXL – Den største vogn, man kan kører med Kørekort B

Lejvarebil.dk er en førende professionel udlejer af kassevogne. Hos os, kan man med fordel leje en kassevogn, hvis man har mange ting – eller mange små opgaver, som skal transporteres fra A til B. En kassevogn kan lejes til både privat og erhverv. Hos Lejvarebil har du mulighed for korttidsleje en kassevogn på dagsleje, weekendleje og månedsleje til fordelagtige priser. Vi har forskellige størrelser kassevogne, som kan rumme, alt fra 5,7m3 til 13m3. Det betyder, at vi har en kassevogn til dit behov. Er der opgaver, hvor der kræves flere kassevogne, så kan vi også være behjælpelige med dette. Lejvarebil har gulplader på alle kassevogne, hvilket er en fordel for dig, som er momsregistret, da du som kunde har mulighed for, at fratrække momsen.

Er det noget større som skal flyttes, så anbefales en flyttebil med lift.

📌 Der påkræves kun almindeligt kategori B-kørekort til vores kassevogne.

Professionelt håndteret forløb og høj sikerhed ved leje af kassevogne

Vi lægger stort vægt på sikkerhed og derfor kan man være sikker på, at vores biler bliver serviceret løbende. Mange mennesker føler sig usikre og er oftest bange for at leje, fordi man skal betale en selvrisiko ved en skade. Vi bestræber os derfor på, at give dig tryghed, hvad angår kassevogn og det formelle arbejde inden udlejning. Gennemsigtighed er vigtigt for Lejvarebil og deres kunder, således at de er indforstået med, hvad de går ind til, når man lejer en kassevogn fra Lejvarebil. Vi gør altid vores kunder opmærksom på, at have så meget dokumentation som muligt inden de lejer kassevognen, eksempelvis tager man biller af varebilen fra alle sider, så man ved, hvordan kassevognens stand er inden man kører fra udlejningsstedet. For os handler det om, at give dig et stort udvalg af kassevogne i alle størrelser. Derudover går vi op i, at levere konkurrencedygtige priser samtidig får kvalitetssikrede kassevogne.

Kassevogne til leje

Lej en kassevogn under gode forhold -Med 100 km inklusiv & gratis afbestilling

Hos Lejvarebil får man altid en kassevogn udleveret i fuld tank og rengjort stand. Udover det har lejeren 100 kilometer inklusiv i lejen. Er der behov for flere kilometer, så kan man tilkøbe vores kilometer pakke. Det kan oftest betale sig, når man skal køre langt. For at gøre din ture nemmere med, at transportere møbler eller andre ting, så kan man også leje en sækkevogn, bobleplast og flyttekasser, så har man, alt hvad der skal bruges til en flytning.

Varebiler til forskellige formål
Da vi ønsker, at hjælpe kunden og løse kundens udfordringer og samtidig ønsker at være gennemsigtige ift. udlejning. Vi kender alle, at i travlhed og stress, går tingene lidt for stærkt. Hvad nu hvis ens venner brænder en af, før man skal mødes til en flytning?

Lejvarebil har som noget helt særligt ”Gratis afbestilling” dvs. det koster dig intet, at aflyse din booking.

Vi sender hverken en regning eller trækker fra dit kort. Hos os betaler man først, når man skal hente kassebilen fra vores udlejningskontor. Vi ved, at der nogle gange kan komme ting i vejen, som gøre at man er nødt til, at afbestille sin booking. Det er Lejvarebil 100% indforstået med.

Endvidere, ved leje af en kassevogn hos Lejvarebil, kan man parkere sin egen bil hos os. Vores kunder kan kvit og frit parkere deres egne biler hos os, hvis man har valgt at leje en varevogn.

Hos os har du mulighed for, at lave en forespørgsel og få svar inden for 24 timer, eller ringe +45 42909596 i alle ugens dage indenfor vores åbningstid, så vi får løst din udfordring. Ønskes en kassebil i længere tid, så kan man med fordel kigge på leasing af varevogne her. Ved at besøge denne side, kan man nemt danne sig et overblik over mulighederne. Herinde vælger man sin kassevogn, og vælger lejerperioden.

Lej kassevogne bekvemt igennem hjemmesiden

Lej en kassevogn nemt & enkelt igennem vores hjemmeside

Står du i en af de følgende situationer, så kan du drage ekstra stor nytte af at leje en kassevogn. 

En kassevogn er god til en person, som skal igennem en flytning. Inde i kassevognen er der nemlig massere plads til forskellige genstande der skal flyttes, og alternativet er at bruge en trailer. En trailer har dog flere ulemper.

  • ► For det første, så kan en trailer være bøvlet at køre med. Specielt for en, som ikke har træning med trailers, så er det besværligt at bakke. Sikre du dine genstande inde i kassevognen, så risikerer du heller ikke at tingene kan falde ud på vejen.
  • ► En anden situation, hvor man kan drage stor nytte af at leje en kassevogn er, hvis ens varevogn pludselig ikke kan køre længere, og man har større eller flere genstande i varevognen end en bil ville kunne transportere. I denne situation, så er det super smart at leje en kassevogn, så man stadig kan nå at lave sin opgave, hvis man skal medbringe noget stort udstyr for eksempel, eller at man skal bruge varevognen af andre årsager.
 

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

Ring til os:
+45 42 90 95 96

info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu