Lej en flyttebil

Skal du til at flytte? Eller hente dine møbler fra IKEA? Hos lejvarebil hjælper vi med behovet for en flyttebil til alle slags opgaver!

Vores udvalg af flyttebil i forskellige størrelser, og til forskellige formål.

Lej en flyttebil

Skal du til at flytte? Eller hente dine møbler fra IKEA? Hos lejvarebil hjælper vi med behovet for en flyttebil til alle slags opgaver!

Vores udvalg af flyttebil i forskellige størrelser, og til forskellige formål.

Afspil video

Vores udvalg af flyttebiler

Varebil i str. M

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. M

Indvendige mål: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55  6,5 m3 

Udvendig: H: 2,26 B: 2,05 L: 4,96

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

4 timers leje: Kr. 298,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 449,00

Dagspris weekend: Kr. 549,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil str. L

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. L

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,12  10,5 m3

 • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,41

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen.

4 timers leje: Kr. 398,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 549,00

Dagspris weekend: Kr. 649,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Varebil i str. XL

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XL

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70   13 m3

Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,99

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne kassevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

4 timers leje: Kr. 448,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 598,00

Dagspris weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video
Kassevogn

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XXL

Indvendige mål: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,16 20 m3 

Udvendig: H: 3,31 m  B: 2,20 m L: 6,90 m

Lej en liftbil med lastrum på hele 8 paller! Oftest brugt i erhvervsmæssige forbindelser. Kan også bruges til at tømme huset i en enkelt tur. Lej flyttebilen og få plads til det hele.

4 timers leje: Kr. 629,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 829,00

Dagspris weekend: Kr. 929,00

Alle priser inkl. 100 km

Afspil video
Afspil video

Kilometer pakker

Medium
 • 100km: 240,-
 • 10% 200km: 432,-
 • 15% 300km: 612,-
 • 20% 400km: 768,-
 • 25% 500km: 900,-
 • 30% 600km: 1008,-
 • Overkørte km: 3.5,-/KM
 •  
Km-pakke
Large
 • 100km: 260,-
 • 10% 200km: 468,-
 • 15% 300km: 663,-
 • 20% 400km: 832,-
 • 25% 500km: 975,-
 • 30% 600km: 1092,-
 • Overkørte km: 4,-/KM
 •  
Km-pakke
XL
 • 100km: 280,-
 • 10% 200km: 504,-
 • 15% 300km: 714,-
 • 20% 400km: 896,-
 • 25% 500km: 1050,-
 • 30% 600km: 1176,-
 • Overkørte km: 4.5,-/KM
 •  
Km-pakke
XXL
 • 100km: 340,-
 • 10% 200km: 612,-
 • 15% 300km: 867,-
 • 20% 400km: 1088,-
 • 25% 500km: 1275,-
 • 30% 600km: 1428,-
 • Overkørte km: 5,-/KM
 •  
Km-pakke

Hvad du kan forvente, som kunde hos os

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Billede af en flyttebil der lejes

Vores flyttebil i str. Medium – Perfekt til den mindre flytning

Lej en flyttebil til dit behov. Vi står klar til, at hjælpe dig med alle størrelser flyttebiler.

✅ Alle vores flyttebiler kan køres med almindelig kategori-B kørekort

Derfor skal du ikke spekulere over størrelsen på flyttebilen. Har man store og mange ting, så vil vores 8 pallers liftbil være det helt rigtige valg. Vi tilbyder leje af flyttebiler og varevogne i København. Vores afdeling er placeret centralt i Københavns omegn. Vi står altid til rådighed til, at hjælpe med at vælge den rigtige flyttebil. Vores afdeling befinder sig i Brøndby. Det er nemt, at komme til med offentligt transport, da det er i nærheden af Glostrup Station. Parkeringspladsen kan benyttes gratis af alle vores kunder, som lejer en flyttebil eller varevogn.

Flyttebil der anvendes af kunde

Gør flytningen nemmere med flyttebiler fra  Lejvarebil.dk

Vores udvalg består af alle varevogn størrelser og typer af flyttebil til gode priser. Vi er en af de billigste varebilsudlejer på markedet i København og vi  har fleksible åbningstider og nyere biler, som står klar til at blive kørt. Vores udvalg af kassevogne består, af flere forskellige klasser. Du er derfor garanteret, at den flyttebilsklasse du ønsker, kan lejes hos os. Lej en flyttebil nemt og sikkert. Hos lejvarebil imødekommer vi  dine ønsker angående langtidsleje, udlandsture samt korte ture. Hvis du ønsker, at benytte vores varevogne eller flyttebiler til udlandsleje og langtidsleje, kan vi skræddersy det perfekte tilbud til dig. Lej billig flyttebil hos os.

Udlevering af flyttebil til kunde

Altid effektiv & god service når man lejer flyttebiler hos os

Vi tilbyder telefonisk support før, efter og under udlejningen, da vores fokuspunkt ligger på at yde en suveræn service og kundebetjening. Vi har altid fokus på kundens behov. Det er højt prioriteret, at vores kunde får den rigtige flyttebil til opgaven. Vi rådgiver også i vores andre køretøjer, som fx. vores el varevogne. Vores kundeservice gør et stort arbejde i, at hjælpe til med valg af flyttebil. Vi gør altid opmærksom på længde, bredde, højde og m3 efter opgavens omfang. Kontakt os gerne telefonisk eller pr. mail og få rådgivning til valg af varebil. Vi har 4 flyttebil størrelser, dvs. Medium, Large, XL og XXL (8 pallers liftbil).

Vores M, L og XL størrelse kassebiler kører længere på literen og har en billigere broafgift, hvorimod liftbilerne som også kaldes “flyttebilen” har flere udgifter til bl.a. diesel og broafgift. Derfor er det væsentligt at vide, om det, der skal flyttes, kan være i den ene type varevogn eller ikke.

📲 Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon (+45) 42909596

Kontrakt i høj gennemsigtighed når man lejer en flyttebil

Høj gennemsigtighed når man handler hos lejvarebil.dk – Ingen informationer forbigås

Vi gennemgår altid vores flyttebiler kosmetisk med kunden. Det betyder, at du kan være tryg omkring standen af den flyttebil du skal leje. Vi går personligt en runde omkring flyttebilerne før udlejning finder sted. Ligeledes foreslår vi alle vores kunder, at få taget billeder af standen på den flyttevogn de skal leje. Det sikre kunden, at de har 100% overblik over standen af varevognen. Ved leje af flyttebil hos os er det altid muligt, at parkere din egen bil på vores parkeringsplads.

En anden ting vi gør opmærksom på ved leje af en flyttebil, er vores kilometer pakker. Se vores priser på vores kilometerpakker og få en fornemmelse af rabatter og tilbud. Se vores kilometer tilbud her! Det er også muligt at leje en flyttebil til transport i udlandet. 

En stor flyttebil til større flytninger

Flyttebil str. Xl til større flytninger & til gode priser

Vi står altid klar til, at hjælpe dig med din flytning. Vores team har en masse kompetencer og erfaring med små og store flytteopgaver. Derfor kan du være sikker på, at vores kundeservice anbefaler den rigtige størrelse flyttebil netop til dit behov. Vores største flyttebil er på i alt 20M3 og er den største varebil man kan leje med et almindeligt kategori  B – kørekørt. Hos os kan du være sikker på, at leje en flyttebil som er kosmetisk i god stand samt mekanisk funktionel. Vores team gennemgår altid flyttebilens funktioner, såsom lift og fartpilot osv. Så kan du være helt sikker på, at du har fået den bedste vejledning før du kører herfra. Læs mere om at leje en varevogn her

Den store flyttebil har plads op til 20m3 og er udstyret med en zepro lift, så du slipper for, at løfte alt den tunge last. Har man derimod få ting, så kan kan man nøjes med vores mindre flyttebiler uden lift. Alle størrelser flyttebiler har 100 inkl. i lejen. Ekstra kilometer kan tilkøbes efter behov.

Aflevering af en lejet flyttebil

Nem & hurtig aflevering af den lejede flyttebil

Hvert år investerer vi i nyere og bedre flyttebiler, så vi altid har de bedste flyttebiler til prisen. For os er det altafgørende, at vores flyttebil lever op til alle dine forventninger. Det samme er gældende for alle kassevogne med lift. Ved leje af nye kvalitetssikret flyttebiler hos os, kan du være sikker på, at vi kan holde vores aftaler, uden forhindringer i udlejningsprocessen pga. nedbrud. Vi anbefaler altid, at kontrollere ind og udvendig stand af flyttebilen. Tag altid billeder af flyttebilen inden du skal køre i den. Det er for, at du kan sikre, hvordan bilens stand er inden udlevering.

Kort sagt, så tilbyder Lejvarebil udlejning af kvalitetssikret flyttebiler til gode konkurrencedygtige priser med et team bestående servicemindede medarbejdere, der brænder for det de laver.

Flytning af sofa under et forløb hos lejvarebil.dk

Lej en flyttebil og beskyt dine genstande

En flyttebil er altid en god ting at leje, hvis du har brug for at flytte en større mængde ting, end hvad der lige er plads til i ens personbil. En flyttebil har det store bagagerum som giver mulighed for at proppe en hel masse ting ind. Med en flyttevogn kan du altså rykke mange ting i få køreture. Lad os sige du skulle flytte fra Jylland til Sjælland, så er det ikke så fedt hvis du ikke kan tage den i en tur. Hos Lejvarebil har vi utallige forskellige pakker som er tilpasset længden af din køretur. Derfor skal du ikke betale for unødvendige kilometer som du slet ikke kører.

En flyttevogn skal gerne komme i forskellige størrelser, så du selv kan vurdere hvor meget plads du har brug for, det er netop hvad du får hos os. Føler du ikke selv at du kan vurdere hvor meget plads du har brug for i din flyttebil, kan vi med vores ekspertise gerne hjælpe dig med at finde den rette størrelse. Alle vores medarbejdere er specialister til netop dette, og står til rådighed for vejledning. Herunder er et par situationer hvor du kunne få brug for en flyttebil. 

Flytning

Denne er en smule åbenlys, men skal du flytte en masse møbler og papkasser, så er en flyttebil en fantastisk let løsning. De færreste har andre løsninger, så skal du flytte, så tøv ikke og tag fat i os.

En tur på lossepladsen

Hvis du er i den situation hvor du skal af med en masse på lossepladsen, så kan en flyttebil ofte være en billig løsning. Dette giver dig muligheden for at få alt det væk som du har brug for. I stedet for at køre 10 ture på en dag i sin personbil, kan du gøre det på en enkelt.

Større indkøb

Skal du på et større indkøb, til en fest eller et arrangement, kan du også hurtigt få pladsmangel i bilen. Igen er en flyttebil en let løsning på dit problem. Som du altså kan læse dig til, så er en flyttebil ofte en god løsning til dine problemer hvor du skal transportere større mængder ting

FAQ

1Kræver det et særligt kørekort for at leje en flyttebil?

Det kræver et helt almindeligt kørekort (kørekort B) for at føre selv vores største flyttebiller. Af denne årsag, så kan man uden bekymring leje en flyttebil hos os. 

2Hvad koster det at leje en flyttebil?

Prisen for at leje en flyttebil varierer alt afhængigt af, hvor stor flyttebilen skal være.

Prisen for en flyttevogn størrelse Medium er på 398 / dag, mens at den for en flyttevogn størrelse Large er på 498 / dag.  

3Kan man leje en flyttebil?

Ja man kan sagtens leje en flyttebil, hvis man har et kørekort B, og er over 21 år gammel.  Der er et stort udvalg af forskellige flyttebiler som man kan vælge imellem, og flyttebilen skal afhentes i Brøndby.

4Hvorfor er en flyttebil det rigtige valg til sin flytning?

En flyttebil er det rigtige valg, fordi at man når man lejer en trailer, kan man løbe ind i flere forskellige konsekvenser, som ikke eksisterer når man lejer en flyttebil. 

Fx. så kan man ikke lukke hele arealet af med en trailer, og det kan blive et problem i regnvejr, eller med bump på vejene. 

Yderligere, så er det vanskeligt at få en lift på en trailer, og det kan derfor være svært, og i nogle tilfælde næsten umuligt at læsse og aflæsse tunge materialer. 

5Hvor sikkert er det at leje en flyttebil?

Det er sikkert  at leje en flyttebil hos Lejvarebil.dk. Det er blevet sikkert hos os, bla. fordi man altid får en ny serviceret bil, og fordi alle vores biler er fra 2016 og opefter. Det sikrer at bilerne er designet ud fra de seneste sikkerhedskrav, og det gør dem mere sikre at køre i.

Yderligere, så spiller det en stor rolle for sikkerheden af vores flyttebiler, hvordan vi har dannet vores servicevilkår. Hos Lejvarebil er der regelmæssige check af bilen,  grundige gennemgange af bilerne. På denne måde er man meget mere sikker og beskyttet, når man lejer en flyttebil.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

Ring til os:
+45 42 90 95 96

info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2022 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu