fbpx Skip to main content

Sådan booker du en varebil til udlandet

Herunder finder du en guide til hvordan du booker en varebil til udlandet gennem vores booking system

1. Vælg dit behov

Vi har forskellige løsninger, alt afhængig af dit behov. Vi tilbyder 4 timers leje for dem der har brug for en hurtig og kort løsning.

Dagsleje, er en løsning til leje henover en længere periode, alt mellem 24 timer til en måned. Herefter tilbyder vi langtidsleje, som er løsningen til dem der har behov for at leje en varebil i over en måned.

2. Vælg en dato

I denne del af bookingsprocessen, skal der vælges en dato og tidspunkt for afhentning samt. tilbagelevering. Varebilen skal afhentes på vores adresse: Midtager 2, 2605 Brøndby og skal afleveres senest afleveringsdatoen kl. 08:00.

Det er muligt at aflevere varebilen 24 timer i døgnet via vores nøgleboks.

3. Vælg en varebil

I denne del, skal der vælges en varebil. Vi tilbyder 4 forskellige varebiler. Her skal man tage stilling til hvilket behov bilen skal kunne dække. Vi klassificerer vores biler i størrelser, således:

Str. M – 6,3 m3

Str. L – 10 m3

Str. XL – 13 m3

Str. XXL – 20 m3

4. Tilkøb ekstra kilometer og udlandsforsikring

Efter du har valgt en varebil, skal du tage stilling til hvilke tilkøb og services du ønsker at tilføje til din booking. Her er det vigtigt, du tager i overvejelse hvor mange kilometer du får brug for under din udlandsleje.

Vi anbefaler at du tager stilling til de forskellige forsikringer vi tilbyder, for at sikre dig en betryggende oplevelse under din flytning mm.

Tilkøb af udlandskørselforsikring er obligatorisk.

5. Udfyld personoplysninger

Efter du har planlagt din booking, skal du udfylde personoplysninger samt kørekortnummer. Her skal du også tage stilling til hvilket betalingskort du vælger at betale bestillingen med. Du har mulighed for at forsætte som privat- eller erhvervskunde.

Oversigt

I venstre side, kan du altid holde et overblik, over hvad du har tilføjet til din bestilling. Her vil prisen på din bestilling også blive vist.