fbpx

Om Lejvarebil

Læs om Lejvarebil, se vores team og hør mere om vores mission

Vores team

Sikandar Yousaf

Direktør & stifter af Lejvarebil

+45 42529244


Daglig leder af Lejvarebil. Jeg arbejder målrettet hver dag, for at skabe det bedste udlejningsprodukt og forbedre den samlede kundeoplevelse

Hamzah Shah

Kundechef & stifter af Lejvarebil

+45 42909596


Kundechef i Lejvarebil. Tag fat i mig, hvis du søger rådgivning og sparring omkring udlejningsmulighederne for lige netop din virksomhed

Merete Bigum

Administrativ kontorassistent

+45 42909596


Thomas Møller

Servicemedarbejder

+45 42909596


Ruben Agerriis

Servicemedarbejder

+45 42909596


Bent

Servicemedarbejder

+45 42909596


Om os

Lokaliseret i Brøndby, har Lejvarebil siden 2018 udviklet sig til at blive en førende udlejer af varevogne, til både private og erhverv. Vi dækker hele Sjælland og Hovedstadsområdet – og udbyder også langtidsleje og leasing på et landsdækkende plan.

Vi har et bredt udvalg af varevogne til ethvert formål, og udbyder fire forskellige størrelser:

  1. Medium
  2. Large
  3. X-Large
  4. XX-Large

Hver vogn har en beskrivelse der udspecificerer, hvilke formål vognen er egnet til og nemt guider én til at vælge den varevogn, der kan løfte den transportopgave man måtte stå med. Endvidere er det altid nemt at danne sig et overblik over vognens specifikationer, som de indvendige og udvendige mål, kvadratmeterpladsen, antallet af sæder, krav til føreren og meget mere.

Vores mission er at ændre en ældgammel branche og gøre op med bøvlede henvendelser, uklare lejevilkår og en ofte kompliceret bestilling- og afhentningsproces. Læs mere om hvordan vi eksekverer vores mission nedenfor:

  1. Hos Lejvarebil kan du altid forvente 100% gennemsigtighed igennem hele forløbet

Vi gør op med de bøvlede udlejningsvilkår, man typisk møder når man lejer en varevogn andetsteds. Hos er der intet af ”det med småt” og vi gør en dyd ud af at gennemgå lejekontrakten med kunden inden udlejning. Såfremt at antallet af kilometer som vognen skal køre, er forudbestemt inden leje, får man også den endelige faktura inden udlejning – og derfor kan man også forvente, at der aldrig vil forekomme uforudsete gebyrer eller opkrævninger. Endvidere går vi også igennem varevognen inden den udlejes, og sørger for at alt spiller inden den overdrages til kørsel.

  1. Fuld fleksibilitet i mulighederne for afhentning og aflevering

I bestillingsprocessen vil man altid blive tilbudt to forskellige tidspunkter for afhentning af vognen, der dækker afhentninger om morgenen og afhentninger om eftermiddagen. Dette giver også mulighed for vores korttidsleje, der dækker 4 timers leje til en eksklusiv pris og gør os yderst konkurrencedygtige på prisen. Særligt for lejere der blot har brug for en varevogn til helt simple formål og enkelte kørsler.

Aflevering af vognen kan ske på vores lokation, hvor man frit kan parkere og blot overdrage nøglen til vognen i vores nøgleboks. Efter aftale er det desuden også muligt at afhente vores varevogne på specifikke adresser, både i Danmark i og i udlandet, mens det også er muligt at aflevere vognen andetsteds end vores lokation i Brøndby.

  1. Vi er altid til rådighed og står klar til at supportere 24 timer i døgnet

Lejer man en varevogn, skal det altid være muligt at komme i kontakt med udlejer – uanset tidspunktet. Hvis uheldet er ude og vognen pådrager sig skade under udlejning, kan man altid kontakte os telefonisk på vores hotline, der er åben 24 timer i døgnet. Ligeledes er dette også til for, at man som lejer altid kan få svar på sine spørgsmål om vognen og få hjælp til den udfordring man er blevet mødt af.

Vi gør desuden en ære ud af vores kundesupport, hvor man altid vil kunne forvente at finde svar på sine spørgsmål inden leje, og blive guidet af en af vores udlejningseksperter, til at vælge den rigtige varevogn til ens formål.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

Ring til os:
+45 42 90 95 96

info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Områder

Odense

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu