fbpx Skip to main content

Lej en varevogn Greve

Få leveret din varebil til Greve

Du er bosat i Greve eller omegn og er på udkig efter en varevogn eller flyttebil, som du kan leje. Lejvarebil kommer dig i den forbindelse til undsætning. Vi udlejer nemlig både små og store varevogne og flyttebiler til private og erhverv. Vi har fornøjelsen af at tilbyde varevogn udlejning til meget favorable priser. Du er sikret værdi for alle pengene, når du lejer en varevogn gennem os.

Se vores billige priser på vores udlejnings varebiler – Klik her!

Se vores Facebook her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Små, store og mellemstore varevogne til udlejning i Greve

Hvad end du ønsker at leje en stor, mellemstor eller lille varevogn til din flytning eller transportopgave, så har vi den rette løsning. Vi har nemlig et attraktivt sortiment af varevogne og flyttebiler, som du er meget velkommen til at dykke ned i. Vi udlejer udelukkende nyere varevogne i god stand, som du trygt kan sætte dig ind i og køre i. Foruden Greve tilbyder vi leje af varevogne i København og på resten af Sjælland.

Service på højeste niveau – hjælpen er altid nær hos Lejvarebil

Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse, når de lejer en varevogn eller flyttebil hos os. Allerede inden du henter varevognen, vil vi yde rådgivning omkring valg af varevogn, hvis du måtte ønske dette. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ang. priser, forsikring eller noget helt tredje. Vi går langt for vores kunder, hvilket vores mange positive kundeanmeldelser tydeligt afspejler.

Billig leje af varevogn i Greve

Ønsker du at leje en varevogn i Greve til en lav og attraktiv pris? Så er vi de rigtige at gå til. Vores priser hører nemlig til blandt de laveste på markedet. Trods det kan du forvente varevogne i fantastisk stand.

Prisen for at leje en varevogn hos os afhænger af to ting – af valg af varevogn og af lejeperiodens varighed. Du bestemmer selv, om du vil leje varevognen i nogle timer eller i flere dage.

Vi har varevogne til enhver transportopgave

Lejvarebil henvender sig både til private kunder og til erhvervskunder, idet vores varevogne kan bruges til et væld af forskellige formål. Uanset om du står og skal have fragtet nogle møbler fra møbelhuset og hjem til dig, om du skal flytte, om du skal transportere varer i dit firma eller noget helt fjerde, så vil det let kunne klares med en af vores varevogne. Vil du gøre det ekstra let for dig selv, skal du leje en kassevogn med lift. Så bliver det lidt lettere at få de tunge møbler eller andre genstande ind og ud af vognen.