fbpx

Lej en minibus

minibus

Minibus - 9 personer

Oplev den ultimative frihed! Lej en minibus og tag på ferie, weekendture med vennerne eller forretningsrejser.

Hverdag: Kr. 898,00

Weekend: Kr. 998,00

Alle priser inkl. 100km 

Kilometer pakke

Minibus
9 personer
 • 100km: 350,-
 • 5% 200km: 665,-
 • 10% 300km: 945,-
 • 15% 400km: 1190,-
 • 20% 500km: 1400,-
 • 25% 600km: 1575,-
 • Overkørte km: 5,-/KM
 •  
Km-pakke
Lej en Minibus

Inklusiv...

Lej minibus i København

Uanset om man skal på udlandsrejse, ferie, forretningsrejse eller blot en længere tur med flere personer, er det en god ide at overveje af leje en minibus. At leje en minibus er et rigtigt godt alternativt til flere biler eller offentlig transport, hvor komfort og pris er i fokus. Udgiften til leje af en minibus ligger på 898 Kr i hverdagene, og 998 Kr i weekenderne. Sammenlignet med andre transportformer som tog, regionale busser, fly eller flere biler er der altså rigtigt meget at spare, ved at leje en minibus.

 

Som altid kommer vores udlejning af minibus inklusiv en masse fordele:

 1. Forsikring, moms og 100 km/dag – med mulighed for ekstra km, fra blot 2kr pr. km.
 2. Service og kundebetjening – Vi gør en ære ud at af levere Danmarks bedste kundeservice i branchen for udlejning af varevogne, kassebiler, flyttebiler & minibusser
 3. Topklasse service – Hos os får du personlig service, og vi står altid til rådighed ved spørgsmål og vejledning
 4. Bedste Priser – Vi har tjekket vores priser og sammenlignet dem med konkurrenterne. Hos lejvarebil.dk får du altid den bedste pris.
 5. Gennemsigtighed – En god udlejning starter altid med 100% gennemsigtighed. Hos os er der ingen skjulte gebyrer, noter eller andet på ens faktura.

Det kan være svært at klarlægge, om en minibus er det rigtige valg af transport. Vi går her igennem flere eksempler, hvor en minibus kan være det rette valg.

Ved ferie

Er man flere personer der skal på ferie sammen, kan en minibus være det rigtige valg. Vores minibusser har plads til op til 9 personer, og her skal blot en af dem være chauffør – modsat hvis man skulle være det samme antal personer i to biler, hvor der vil være brug for to eller flere chauffører. Samtidigt er der rig mulighed for at fylde minibussen op med bagage, til flere personer der skal på ferie.

Ved forretningsrejser

Et andet velkendt formål, er ved forretningsrejser. Er man flere der skal til møde eller ud for at repræsentere virksomheden, er en minibus et glimrende valg. Her samler man alle medarbejderne i en bil, hvor det er nærliggende at snakke sammen inden et evt. møde eller præsentation. Samtidigt sørger man for at alle kommer til aftalt tid og slipper for det arbejde der kan ligge i koordineringen af flere medarbejdere der skal samles samme sted.

Weekendture

Ved en weekendtur rundt i Danmark er leje af minibus også ideelt. Her har man mulighed for at være flere samlet og nyde turen, mens der også er rig mulighed for at fylde minibussen op med bagage. Kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan tage hen med minibussen.

Ved vores minibusser har man ikke behov for andet end det normale B-kørekort – hverken til leje eller ved kørsel. Så længe en minibus maksimalt har plads til 9 personer (inkl. Chaufføren) og at vægten maksimalt er på 3500 Kg, kræves der ikke det større C1-kørekort.

Normalvis er det derudover en rigtig god ide at tjekke op på ens forsikring inden man sætter sig bag rattet i en lejet minibus – husk dog at vi hos Lejvarebil, udlejer inkl. forsikring.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

+45 42 90 95 96
info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Call Now Button