fbpx Skip to main content

Mercedes varevogne og varebiler udlejning – lave lejepriser

– Lej en moderne varevogn fra Mercedes

Mercedes er et af de mærker, der næsten ikke er til at komme udenom, når det kommer til varebiler og varevogne. Mercedes står nemlig bag en hel række af moderne og driftssikre varevogne, og flere af dem har vi fornøjelsen af at udleje. Ønsker du at leje en Mercedes varevogn som privatperson eller på vegne af dit firma, så står vi klar med et rigtig attraktivt tilbud til dig.

Når du lejer en varevogn hos os, kan du bl.a. nyde godt af, at der er både forsikring, 100 km pr dag og meget andet inkluderet.

Se vores udvalg af varebiler fra Mercedes – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Lej en varevogn fra Mercedes hos Lejvarebil

Mercedes er et sikkert valg af bilmærke, hvis du ønsker at leje en varevogn, der er lige så stærk og effektiv, som den er komfortabel og sikker at manøvrere. Endvidere er varevognene fra Mercedes kendt for at byde på et stilrent og eksklusivt design. Du kan som lejer glæde dig til at sætte dig ind i en luksusvarevogn, der kan bruges til mange forskellige transportopgaver.

Hos Lejvarebil tilbyder vi udlejning af flere forskellige typer varevogne fra Mercedes. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, byder vi gerne ind med vejledning og sparring. Skriv eller ring blot til os for en uforpligtende dialog.

Vi tilbyder udlejning af følgende modeller fra Mercedes:

  • Mercedes Sprinter
  • Mercedes Vito

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter er en kassevogn i sin helt egen klasse. Med denne kassevogn er du garanteret maksimal køreglæde og komfort, ligesom du kan glæde dig over, at modellen kommer med et væld af udstyr og features.

Mercedes Sprinter er et godt valg, hvis du ønsker at leje en stor kassevogn med plads til alle dine møbler, flyttekasser, varer eller noget helt fjerde. Varevognen kommer ikke kun med masser af lastkapacitet, men byder også på god plads i kabinen. Derudover er modellen kendt for sin høje pålidelighed.

 

Mercedes Vito

Vi tilbyder også udlejning af Mercedes Vito, der er en lidt mindre varevogn med masser af fordele. Du får med denne model en stærk, komfortabel og rummelig kassevogn, der kan bruges til både lange og korte ture. Det er en fremragende firmabil, men den kan også bruges til forskellige private transportopgaver, f.eks. til afhentning af mindre møbler i IKEA.

 

Alle vores varebiler er moderne og af nyere årgang

I vores sortiment af Mercedes varebiler finder du udelukkende moderne køretøjer af nyere årgang. Fælles for alle vores varebiler er, at de er max tre år gamle. Du får dermed mulighed for at leje en nyere varevogn i rigtig god stand. Alle vores varevogne bliver desuden rengjort og klargjort før afhentning.

 

Hvem kan leje en varevogn fra Mercedes?

For at køre en varevogn fra Mercedes skal du have et kørekort B – altså det almindelige kørekort til person- og varebiler.

Derudover skal du som udgangspunkt være mindst 21 år gammel for at kunne leje en varevogn. Er du under 21 år, kan du mod et gebyr, leje en varebil hos os.

 

Kort om Mercedes

Mercedes (eller officielt Mercedes-Benz) er et tysk bilmærke under Daimler AG. Mercedes har hovedkvarter i Stuttgart-Untertürkheim i Tyskland, men deres biler sælges og udlejes i hele verden, inkl. i Danmark. Det tyske bilmærke og deres biler er kendt for deres kvalitet, komfort og teknologi.

Vi deler danskernes begejstring for Mercedes og andre biler, herunder varebiler, hvorfor vi naturligvis også fører et udvalg af varebiler fra netop Mercedes. Ønsker du derfor at leje en Mercedes varebil, er du landet på den rigtige side.