fbpx Skip to main content

Iveco varevogne og varebiler – tryg udlejning

– Lej en stor og robust varevogn fra Iveco

Lejvarebil tilbyder tryg og billig udlejning af varevogne fra nogle af de mest prisvindende og populære mærker. Et af de mærker er Iveco, som står bag nogle af de absolut bedste varebiler, eksempelvis Iveco Daily, som vi tilbyder dig at leje.

Med en varebil fra Iveco kan du løse selv de mest krævende opgaver effektivt og hurtigt, samtidig med at du kan nyde godt af de gode køreegenskaber og den høje komfort i varebilernes kabine. Du kan nemt booke den ønskede varebil ved at følge trinene i vores simple bookingformular.

Se vores udvalg af varebiler fra Iveco – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Leje og leasing af varebiler og varevogne fra Iveco hos Lejvarebil

Hos Lejvarebil har du mulighed for både at leje og lease varebiler og varevogne fra Iveco.

Når du booker en varebil fra den italienske producent af varebiler, lastbiler og busser, kan du vælge mellem tre lejeplaner. Vælg mellem fire timers leje, dagsleje og langtidsleje. Har du brug for en ekstra varebil i din virksomhed i en periode, kan du med fordel vælge langtidsleje.

Hvad end du ønsker at leje en varebil fra Iveco i få timer eller flere måneder, står vi klar med et rigtig attraktivt tilbud. Vi skåner dig desuden for uforudsete udgifter, da vi har sørget for, at der er medregnet både forsikring, moms og 100 km. pr. dag i vores priser.

Vi tilbyder udlejning af følgende model(ler) fra Iveco:

  • Iveco Daily

Iveco Daily

Ivecos programserie af varebiler er stort og interessant, men særligt én model skiller sig ud fra mængden – Iveco Daily. Iveco Daily hører til i kategorien af store varebiler, og det er en af de mest populære i sin klasse.

Der er ikke mangel på gode grunde til at leje en Iveco Daily varebil. Blandt de bedste grunde kan der nævnes, at varebilen byder på moderne teknologi, robust konstruktion, uovertruffen pålidelighed og mange tilpasningsmuligheder. Dertil skal det nævnes, at Iveco Daily byder på stor kapacitet.

Hvad end du skal fragte paller i din virksomhed, om du skal hente møbler i IKEA, eller om du skal flytte, så kan Iveco Daily være den perfekte varebil eller flyttebil til formålet.

Hvorfor du skal leje en Iveco varebil hos Lejvarebil

Ivecos varebiler hører til blandt de bedst sælgende i Europa, og det er ikke uden grund.

Er du overbevist om, at Iveco er en pålidelig producent af varebiler, men mangler du argumenter for at leje din næste varebil hos netop Lejvarebil? Så skal du læse med her.

Du opnår bl.a. følgende fordele ved at leje en varebil fra Iveco hos os:

  • Vi tilbyder nogle af branchens bedste priser
  • Vi oplyser altid priser inkl. forsikring, moms og 100 km. pr. dag
  • Alle vores varebiler er klargjorte og klar til afhentning til tiden
  • Vi giver en grundig introduktion til både varebil og lejeaftale før kørsel
  • … og mange andre fordele!

Ivecos varebiler kan bruges til varekørsel, flytning, afhentning af møbler osv.

Varebilerne fra Iveco kan bruges til en verden af forskellige formål. Ivecos varebiler egner sig rigtig godt til erhvervsmæssig brug, eksempelvis til transport af varer, byggematerialer og værktøj, men de kan også bruges til private formål såsom flytning og afhentning af møbler.

Kort om Iveco

Iveco er en italiensk producent af vare- og lastbiler samt busser, der blev grundlagt i 1975. Iveco er oppe mod konkurrenter som Renault, Mercedes og Ford på markedet for varebiler, men de har alligevel formået at positionere sig meget gunstigt. Iveco har haft, og har, så stor succes med deres serie af varebiler, at det er blevet til flere prestigefyldte priser gennem tiden. Iveco har bl.a. vundet priser med modellen Iveco Daily, der bl.a. blev kåret som årets varebil i Danmark i 2018.