fbpx Skip to main content

I dag kan der vælges mellem så mange forskellige varebiler, at det kan virke umuligt at skulle vælge én varebil. Hjælpen er dog nær.

Planlægger du at leje eller lease en varebil til et privat eller erhvervsrelateret formål i den nærmeste fremtid, og ønsker du input til, hvilke varebiler der er de bedste, så læs med her.

Vi kommer i artiklen ind på, hvilke varebiler der klarer sig bedst i test, ligesom vi kommer med gode råd til, hvordan du finder den varebil, der matcher netop dine behov og dit budget.

Medlemmer af Danske Motorjournalister kårer Årets Varebil hvert år

Årets Varebil bliver hvert år kåret af ni medlemmer fra Danske Motorjournalister, der tester og vurderer en lang række varebiler. Juryen har i 2023 valgt at kåre VW ID. Buzz Cargo som Årets Varebil. Den elektriske varebil fra Volkswagen fik 64 point i testen og vandt overbevisende med hele 19 point ned til andenpladsen. VW ID. Buzz Cargo er den første elbil, der vinder Årets Varebil i kåringens historie.

Her er resultatet af 2023-testen af udvalgte varebiler:

  1. VW ID. Buzz Cargo – 64 point
  2. Ford E-Transit – 45 point
  3. Toyota Proace City Electric – 41 point
  4. Nissan Townstar – 40 point
  5. Iveco Daily – 35 point

Kilde: FDM.dk

De elektriske varebiler vinder frem

Interessen for og efterspørgslen på elektriske varebiler er stor, og alt tyder på, at efterspørgslen kun vil stige de kommende år. Det sker i en tid, hvor vi både oplever høje priser på benzin og diesel, og hvor der bliver indført miljøzoner flere steder i landet.

Hos Lejvarebil.dk ser vi også en stigende interesse for at leje el varevogne.

Find den bedste varebil for dig

Den bedste varebil for dig er ikke nødvendigvis den varebil, der er blevet kåret som testvinder af en ellers kompetent jury. Der er i hvert fald ingen garanti for, at juryen har lagt vægt på de faktorer, som du betragter som de vigtigste.

For at finde den bedste varebil bør du bl.a. besvare følgende spørgsmål:

  • Hvor stor skal varebilen være?
  • Hvilke features skal varebilen have?
  • Hvad må varebilen maksimalt koste?
  • Hvilket mærke skal varebilen være fra? (hvis præferencer)
  • Hvilke formål skal varebilen hovedsageligt bruges til?

Lej en af de bedste varebiler på markedet

Du er landet på den helt rigtige hjemmeside, hvis du har et ønske om at leje en af de bedste varebiler på markedet. Vi ligger nemlig inde med en lang række driftssikre og moderne varebiler fra mærker som Mercedes, Ford, Renault, Opel og en række andre anerkendte mærker, som du kan leje. Ønsker du at leje en bestemt model, skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. Du kan alternativt lease en varevogn, hvis du har brug for en mere langsigtet løsning.