fbpx Skip to main content

Ønsker du at leje eller lease en varevogn? Og vil du i den forbindelse gerne finde den bedste varevogn fra det bedste mærke? Så kan du søge inspiration i artiklen her.

Her på siden vil vi omtale nogle af de mest populære mærker inden for varevogne. Fælles for alle de udvalgte brands er, at de har gjort sig positivt bemærket med deres program af varebiler. Læs videre, hvis du vil vide, hvilke mærker der er tale om, og hvilke af deres varebiler der har modtaget den bedste respons fra forbrugerne og anmelderne.

Disse producenter af varebiler er de mest synlige på de danske landeveje

Du kan efterhånden ikke køre mange meter på en dansk landevej eller for den sags skyld motorvej uden at passere en varevogn. Det er dog ikke sikkert, at du har tænkt over, hvilke mærker de mange varevogne på vejene er fra. Uanset hvad, så kan du nedenfor få et overblik over, hvilke mærker der har bedst fat på det danske marked for varebiler.

Her er nogle af de mest populære producenter af varebiler:

  • Mercedes
  • Renault
  • Iveco
  • Ford

Du kan leje varevogne fra alle mærkerne hos Lejvarebil.dk.

En kort introduktion til disse fire mærker kommer herunder.

Mercedes

Mercedes er et af de mærker, du ofte vil blive præsenteret for, når du indleder jagten på en god varevogn. Mercedes laver nemlig nogle yderst rummelige, fleksible og ikke mindst sikre varebiler. Mercedes står både bag den store og rummelige Mercedes Sprinter og den lidt mindre Mercedes Vito, der begge er nogle yderst populære varebiler.

Renault

Renault har i mange år været det mest solgte mærke i Europa inden for varebiler. Det er derfor meget tænkeligt, at du ofte har stødt på varebiler fra det franske mærke, når du har befundet dig på de danske veje. Renault har et bredt program af varebiler, der bl.a. omfatter Renault Master og Renault Trafic.

Iveco

Iveco er som mærke ikke det mest populære inden for varebiler, men særligt én varebilsmodel fra Iveco er ikke til at komme udenom. Der er selvfølgelig tale om Iveco Daily, der bl.a. tidligere er blevet kåret som Van of The Year.

Ford

Ford bliver nævnt som det sidste mærke i denne omgang, men det betyder ikke, at det er det mindst populære mærke af de nævnte. Ford er tværtimod en af de absolut mest populære. Især modellen Ford Transit er en kæmpe salgssucces. Alene denne model bliver solgt i flere tusinde eksemplarer hvert år i Danmark.

De bedste producenter af elektriske varebiler kan blive fremtidens vindere

Ingen kan spå om, hvilke mærker der bliver fremtidens store vindere inden for varebiler, men meget tyder på, at de elektriske varebiler bliver mere og mere populære. Derfor er der god grund til at tro, at de producenter der formår at lave de bedste el varebiler til prisen kommer til at få stor succes.