fbpx Skip to main content

Lej en varevogn i Roskilde

Få leveret din varebil til Roskilde

Lej en varevogn i Roskilde, og få den ideelle varevogn til din flytning eller andet. Er du bosat i Roskilde eller omegn, og ønsker du at leje en varebil, så skal du overveje, hvilken størrelse og type vogn du vil leje. Vi kommer gerne med faglige input til dette. Det er helt op til dig, hvad du vil bruge varevognen til, så længe det overholder vores vilkår og betingelser.

Se vores priser på leje af flyttebiler i Roskilde – Klik her!

Har du et ønske om at leje en flyttebil i Roskilde, vil vi gøre vores ypperste for at yde den bedste og billigste udlejningsservice for dig. Ved at booke din lejebil gennem os kan du spare både tid og penge. Takket være vores simple bookingsystem kan du desuden booke en varebil på få minutter. Du skal blot vælge den ønskede varevogn og angive den ønskede til- og fra-dato. Umiddelbart efter vil du modtage en bekræftelse på bookingen.

Se vores Facebook her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Vi er en af de mest populære og troværdige udlejningsfirmaer i Roskilde

Lejvarebil byder på et stort udvalg af både små og mellemstore varevogne, som du kan leje til mange forskellige formål. Bilerne er af høj kvalitet og manøvredygtige, således at du er sikret en god og sikker køreoplevelse. Vores varevogne er frie for ulykker, og du vil desuden opleve, at varebilerne har få kilometer på tælleren. Er du typen, der ikke vil gå på kompromis, så ræk ud til os, når behovet for at låne en varevogn i Roskilde opstår. Det vil du ikke komme til at fortryde.

Vi er aldrig mere end ét opkald eller én mail væk

Lejvarebil beskæftiger en håndfuld energiske og venlige medarbejdere, der brænder for at give dig og andre kunder en god oplevelse. Ønsker du at leje en varebil i Roskilde, men har du i første omgang lige nogle spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan f.eks. være, at du har spørgsmål til vores priser, eller at du er i tvivl om, hvilken varebil du skal vælge. I alle tilfælde kan du blot kontakte os pr. telefon eller mail for at få hjælp. Du vil ligeledes opleve en rigtig god behandling, når du kommer og henter din varebil på vores adresse i Brøndby. Her er ventetiden altid yderst kort.

Lej varevogn i Roskilde til en god og billig pris

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at det er dyrt at leje en varevogn i Roskilde. Det er nemlig ikke altid tilfældet. Hos Lejvarebil tilbyder vi varevogn udlejning til yderst konkurrencedygtige priser. Uanset hvor stor en varevogn du ønsker at leje, og uanset hvor længe du ønsker at leje den, kan du forvente, at prisen er fair. Du kan f.eks. leje en varebil i 4 timer, i en dag eller i en hel weekend. Det er helt op til dig. Foruden konkurrencedygtige priser, så kan vi bryste os af ikke at have nogen skjulte gebyrer. Du ved med andre ord nøjagtigt, hvad du skal betale, når du lejer en varebil hos os.

Den bedste udlejningsservice findes hos os

Er du på udkig efter det bedste varevogn udlejningsfirma i din region? Så kunne Lejvarebil meget vel være svaret på din søgen. Der er i hvert fald mange gode grunde til at leje en varebil hos os, når behovet opstår. Vi tilbyder altid en 5-stjernet varebil udlejningsservice, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken priserne, servicen eller bilerne. Er du overbevist om, at vi er det rette match for dig, så henvend dig, når du vil leje en varebil i Roskilde.