Skip to main content

Lej en flyttebil Amager​

– Få leveret din varebil til Amager!

Har du brug for en varevogn eller flyttebil på Amager? Så kan du benytte dig af vores udlejningsservice. Vi udlejer nemlig moderne flyttebiler og varevogne på Amager og på resten af Sjælland. Du kan f.eks. leje en flyttebil, hvis du står og skal flytte til en ny adresse og gerne vil kunne flytte alle dine møbler og flyttekasser på en gang. Du kan også leje en varevogn på vegne af dit firma, hvis du har brug for en varevogn midlertidligt til en større eller mindre transportopgave. Vi har helt sikkert en passende varevogn til netop dine behov.

Bedste pris på at leje en flyttebil Amager – Klik her!

Lejvarebil bør være dit foretrukne valg af udlejningsfirma, hvis du har et ønske om at leje en varevogn på Amager eller omegn til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder nemlig udlejning af varevogne til knivskarpe priser. Hvad end du ønsker at leje en stor eller lille varevogn i en kortere eller længere periode, står vi klar med et attraktivt tilbud.

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Så nemt kan du leje en varevogn på Amager

Det skal være nemt at leje en varevogn på Amager, hvad end der ønskes korttidsleje, dagsleje eller langtidsleje – og det er det hos Lejvarebil. Vi har nemlig udviklet et simpelt og brugervenligt bookingsystem, der gør det nemt at booke en varebil eller flyttebil. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode, vælge den ønskede varebil og indtaste nogle oplysninger om dig selv. Således kan du booke en varebil på ganske få minutter.

Vælg frit mellem fire typer varebiler og kassevogne

Lejvarebil kan i skrivende stund tilbyde fire typer varebiler og kassevogne. Det gælder alt fra de små, hurtige varebiler til de store og rummelige kassevogne med lift.

Disse varevogne kan bruges til mange forskellige transportopgaver. De mindre varevogne kan f.eks. bruges til at transportere haveaffald, mindre møbler og flyttekasser, mens de større varevogne er praktiske i forbindelse med større flytninger og til erhvervsrelaterede opgaver. I vores gennemgang af varevognene vil du blive præsenteret for både de indvendige og udvendige mål, hvilket giver dig en idé om, hvor meget plads du har at gøre godt med.

Har du spørgsmål til de varevogne, vi udlejer på Amager, skal du være velkommen til at række ud til os.

Du kan trygt leje en varebil på Amager gennem Lejvarebil

Lejvarebil garanterer en god og tryg oplevelse fra start til slut, når du lejer en varebil hos os. Som lejer vil du først og fremmest få udleveret en kontrakt, der både er let at læse, forstå og gennemskue. Kontrakten er gennemsigtig og indeholder ingen skjulte gebyrer. Du vil derfor ikke være i tvivl om, hvad du skriver under på, når du lejer en varebil på Amager.

Den høje tryghed sikres også ved, at vi kun udlejer nyere og moderne varevogne, der løbende bliver serviceret. Dermed kan du trygt køre fra A til B.

Book her
BOOK NU