fbpx Skip to main content

Lej en varevogn Østerbro

Få leveret din varebil til Østerbro

Lej varevogn Østerbro er i dag blevet gjort enkel og billigt som et resultat af vores udlejningsservice hos Lejvarebil.dk der tilbyder kvalitet, service og de bedste varevogne i alle størrelser til enhver opgave. Vi er et firma, der værdsætter vores kunder. Vi kan derfor stolt sige, at vi er udlejer varevogne og kassevogne og menes at være blandt de mest populære udlejningsfirmaer i København og det er helt sikkert derfor du skal vælge os hvis du har brug for at lej varevogn i dag. Lej en varevogn Østerbro.

Se vores priser på leje af flyttebiler i Østerbro – Klik her!

Se vores Facebook her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Lej en flyttebil nemt og billigt

Lej en flyttebil nemt hos os. Det eneste du som kunde, skal gøre er at vælge den rette bil til dit behov, og hvis du ikke selv ved, hvor stor den skal være kan vi også hjælpe med det. Når du lej en flyttebil, er det eneste du skal gøre at udfylde den korte booking-formular på vores hjemmeside. Det har aldrig været nemmere at lej en kassevogn, efter du har lavet din booking, får du en bekræftelse på din booking på mail, eller telefonisk. Det næste i varevogn udlejnings processen, er at du afhenter bilen hos os, hvor du underskriver lejen, også er det ellers bare ud at køre. Så mangler du en flyttevogn, så tøv ikke med at lej en kassevogn hos her.

Lej en flyttebil der passer dig bedst på Østerbro

Når du lej en kassevogn hos os, så kan du trygt og roligt regne med det er moderne og miljøvenlige varevogne, vi har til rådighed, der er spækket med ekstraudstyr, og v garantere de holder hele vejen, og ikke går i stå midt på motorvejen. Vi forstår, at de fleste af vores kunder er interesseret i at leje nyere varevogne, da de kan være nemmere at manøvre og som bl.a. giver ro i sindet under kørslen.

Moderne varevogne og flyttebiler

Vi ønsker IKKE at skuffe vores kunder og derfor er vores varevogne er blandt de nyere og moderne modeller, hvor vi altid sørger for at de står 100% mekanisk i orden med autoriseret service. Så skal du til at flytte nogle møbler eller lige har købt en ny ejerlejlighed på Østerbro, så lej en flyttebil billigt på Østerbro her.

Populær udlejningsfirma med de bedste priser i Østerbro

Vores udlejningsfirma er en af de mest pålidelige varevogn udlejningsfirmaer i Danmark! Du kan derfor altid regne med os når du skal til at lej en kassevogn på den nemmeste måde til de mest overkommelige priser. Vores varevogne er i super fungerende tilstande og vel serviceret til at dække i hvert fald de næste mange tusinde kilometer. Vi skuffer aldrig og dem, der har leje varevogne fra Lejvarebil.dk kan stå inde for det, for de har intet andet end positive ting at sige om vores varevogn udlejning og kvaliteten af varevogne vi lejer ud til vores kunder

Små, mellemstore og store varevogne

Husk der er mange forskellige varevogne til forskellige formål og i vores firma. Vores varevogn udlejning service har alle typer varevogne startende fra de små til store. Vi har dem, der kan bære bagage samt passagerer samt forstår vi at folk gerne vil have noget ekstraudstyr med under varevogn udlejningen, såsom en sækkevogn, flyttetæpper, flyttekasser etc. Så har du brug for en stor eller lille varevogn, så bor du tæt på Østerbro så lej en varevogn hos os her.