Lej en varevogn i Odense

Står du over for en flytning? Eller skal du hente møbler fra den lokale møbelforretning? I begge tilfælde kan vi dække dit behov for at leje en varevogn i Odense.

På denne side kan du opleve vores udvalg af varevogne, der fås i flere størrelser og til forskellige formål. 

Lej en varevogn

Skal du til at flytte? Eller hente dine møbler fra IKEA? Hos lejvarebil hjælper vi med behovet for en varevogn til alle slags opgaver!

Vores udvalg af varevogne i forskellige størrelser, og til forskellige formål.

Skal du leje en varebil i Odense?

Lejvarebil kommer dig til undsætning, når behovet for at leje en varebil i Odense opstår. 

Vi beskæftiger en række af udlejningseksperter, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige varevogn til det specifikke formål. Du kan f.eks. få hjælp til at vurdere, hvor stor en varevogn du har brug for at leje. 

Vores team har adskillige års erfaring fra flytte- og autobranchen, hvilket giver os et godt grundlag for at vurdere, hvilken varevogn der er det rette match for dig. 

Du er altid garanteret en god oplevelse, når du lejer en varebil hos Lejvarebil. En af fordelene ved at leje en varebil hos os er, at du kan vide dig sikker på at få udleveret en kvalitetsvarevogn, der ikke har kørt mange kilometer på vejene.

Ønsker du også at få mest muligt kvalitet for pengene, når du lejer en varebil i Odense, så er du kommet til de rigtige. Er du nysgerrig på, hvad det koster at leje en varevogn til en flytning eller noget andet, så kig med herunder. Her præsenteres du nemlig for vores forskellige varebiler. 

Vores udvalg af varebiler

Varebil i str. M

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. M

Indvendige mål: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55  6,5 m3 

Udvendig: H: 2,26 B: 2,05 L: 4,96

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

4 timers leje: Kr. 298,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 449,00

Dagspris weekend: Kr. 549,00

Alle priser inkl. 100 km

Varebil str. L

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. L

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,12  10,5 m3

  • Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,41

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen.

4 timers leje: Kr. 398,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 549,00

Dagspris weekend: Kr. 649,00

Alle priser inkl. 100 km

Varebil i str. XL

I tvivl? Se vores guidende video!

Flyttebil str. XL

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70   13 m3

Udvendig: H: 2,52 B: 2,05 L: 5,99

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne kassevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

4 timers leje: Kr. 448,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 598,00

Dagspris weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Hos os er kunden altid i fokus

Sikkert og nemt

Det er sikkert og enkelt at leje en varevogn, uden skjulte gebyrer.

Fleksibelt

Fleksibel afhentning og aflevering af varebil udenfor åbningstid.

24 timers support

Vi tilbyder 24 timers support, når man lejer en varevogn hos os

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Er du interesseret i at leje en varevogn lokalt i Odense, så kan du finde din varevogn her.

Hvorfor er det smart at leje en varevogn?

En varevogn har mange fordele over en normal bil, når man skal leje en varevogn i Odense. For det første, så får man med en varevogn meget mere plads, end man ellers ville gøre i en normal bil. Det muliggør derfor at transportere ting, som ikke kunne lade sig gøre i en normal bil. Når man står og skal transportere varer, som enten er større, end det ens normale bil kan bære, eller at genstanden er tungere, end bilen kan trække, så står man tilbage med 2 oplagte valgmuligheder. Man kan enten vælge at leje en varevogn eller en trailer.

Med en flyttebil i Odense, så kan man løse mange problemer på en nemmere måde. En flyttebil i Odense er populær at anskaffe sig, fordi at flyttebilen gør flytningen meget nemmere. Flyttebiler kan lejes i forskellige størrelser. I Odense, så har vi tre forskellige typer af flyttebiler. En af de populære flyttebiler er vores størrelse M flyttebil, som har plads til mange forskellige ting. Blandt andet, så har den plads til reoler, sofaer og skriveborde. Dette gør vognen fleksibel til at kunne bære forskellige ting, uden at man behøver en særlig stor flyttebil. De andre type flyttebiler, som der kan lejes i Odense er af en større størrelsesorden, som er fleksible til andre projekter, hvor man skal flytte ting, som er større. Er man i tvivl om, hvilken størrelse flyttebil der skal benyttes til sine opgaver, så kan man altid ringe ind til Lejvarebil for at få personlig rådgivning.

Med en flyttebil i Odense fra Lejvarebil, så er man altid sikret en behagelig oplevelse. Det er man af flere årsager. For det første, så får man altid en bil, som er rengjort, og bilen vil altid leve op til forventningerne, siden de ofte køres igennem forskellige tests. Bilerne er for det andet altid fyldt op med benzin, og de er forsikrede. Udover flytninger, så kan der være andre årsager til, at mange vil vælge en flyttebil. Disse situationer er meget forskellige fra hinanden, men er man i tvivl, så kan man kontakte os, og høre om det kan betale sig med en flyttebil.

Hvorfor er en trailer et dårligere valg end en varevogn?

Vælger man at leje en trailer, så kommer man hurtigt til at opleve forskellene. For det første, så får man ikke den samme beskyttelse som i en varevogn. Dette er fordi, at der i en trailer ikke er et sikret rum. Det betyder, at man risikerer, at tingene kan falde ud fra traileren, hvis det ikke er ordentligt fastspændt, og tingene er ikke beskyttet fra regn etc., som det ellers ville have været i en varevogn.

En anden årsag til hvorfor en varevogn er et bedre valg i Odense, er pga. problematikkerne ved at skulle køre en trailer. Når man kører med en bil med trailer i en storby som Odense, der er trafikeret, så kan det for nogle være sværere at bakke bilen, fordi at traileren bevæger sig i modsat retning. Derudover, så er der grænser for, hvor hurtigt man må køre med en trailer, og det kan hurtigt koste forbrugeren en masse tid.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

+45 42 90 95 96
info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu