fbpx

Flyttevogn str. M

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

Hverdag: Kr. 398,00

Dagspris weekend: Kr. 498,00

Alle priser inkl. 100km 

Lej varebil

Flyttevogn str. L

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen!

Hverdag: Kr. 498,00

Dagspris weekend: Kr. 598,00

Alle priser inkl. 100 km

Lej varebil

Flyttevogn str. XL

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne varevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

Hverdag: Kr. 598,00

Dagspris Weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Lej varebil

Flyttevogn med lift str. XXL

Lej en liftbil med lastrum på hele 8 paller! Oftest brugt i erhvervsmæssige forbindelser. Kan også bruges til at tømme huset i en enkelt tur.  Lej flyttebilen og få plads til det hele.

Hverdag: Kr. 798,00

Dagspris weekend: Kr. 898,00

Alle priser inkl. 100 km

Hos os er kunden altid i fokus

Sikkert og nemt

Det er sikkert og enkelt at leje en varevogn, uden skjulte gebyrer.

Fleksibelt

Fleksibel afhentning og aflevering af varebil udenfor åbningstid.

Support

Vi tilbyder 24 timers support, når man lejer en varevogn hos os

Lej Varevogn Odense

Er du interesseret i at leje en varevogn lokalt i Odense, så kan du finde din varevogn her.

Hvorfor er det smart at leje en varevogn?
En varevogn har mange fordele over en normal bil når man skal leje en varevogn i Odense. For det første, får man med en varevogn meget mere plads end man ellers ville gøre i en normal bil. Det muliggør derfor at transportere ting, som ikke kunne lade sig gøre i en normal bil. Når man står, og skal transportere varer som enten er større end det ens normale bil kan bære, eller at genstanden er tungere end bilen kan trække, så står man tilbage med 2 oplagte valgmuligheder. Man kan enten vælge at leje en varevogn, eller en trailer.

Lej flyttebil i Odense

Med en flyttebil i Odense, så kan man løse mange problemer på en nemmere måde. En flyttebil i Odense er populær at anskaffe sig, fordi at flyttebilen gør flytningen meget nemmere. Flyttebiler kan lejes i forskellige størrelser. I Odense, så har vi 3 forskellige typer af flyttebiler. En af de populære flyttebiler er vores størrelse M flyttebil, som har plads til mange forskellige ting. Blandt andet så har den plads til reoler sofaer og skriveborde. Dette gør vognen fleksibel til at kunne bære forskellige ting, uden at man behøver en særlig stor flyttebil. De andre type flyttebiler.  som der kan lejes i Odense er af en større størrelsesorden, som er flexible til andre projekter, hvor man skal flytte ting som er større. Er man i tvivl om hvilken størrelse flyttebil der skal benyttes til sine opgaver, så kan man altid ringe ind til Lejvarebil, for at få personlig rådgivning.

Med en flyttebil i Odense fra Lejvarebil, så er man  altid sikret en behagelig oplevelse. Det er man af flere årsager. For det første, så får man altid en bil som er rengjort og bilen vil altid leve op til forventningerne, siden de ofte køres igennem forskellige tests. Bilerne er for det andet altid fyldt op med benzin, og de er forsikret.  Udover flytninger, så kan der være andre årsager til at mange vil vælge en flyttebil. Disse situationer er meget forskellige fra hinanden, men er man i tvivl, så kan man kontakte os, og høre om det kan betale sig med en flyttebil.

 

Hvorfor er en trailer et dårligere valg end en varevogn?

Vælger man at leje en trailer, så kommer man hurtigt til at opleve forskellene. For det første, så får man ikke den samme beskyttelse som i en varevogn. Dette er fordi at der i en trailer ikke er et sikret rum. Det betyder at man risikerer at tingene kan falde ud fra traileren, hvis det ikke er ordentligt fastspændt, og tingene er ikke beskyttet fra regn etc. som det ellers ville have været i en varevogn.

En anden årsag til hvorfor en varevogn er det bedre valg i Odense, er pga. problematikkerne ved at skulle køre en trailer. Når man kører med en bil med trailer generelt, og så vel i Odense som er en storby og derfor er trafikeret, så kan det for nogle være sværere at bakke bilen, fordi at traileren bevæger sig i modsat retning. Derudover, så er der limitationer for hvor hurtigt man må køre med en trailer, og det kan hurtigt koste forbrugeren en masse tid.

Call Now Button