fbpx Skip to main content

Lej en flyttebil i Helsingør

– Få leveret din varebil til Helsingør!

Du er bosiddende i Helsingør eller omegn og har et ønske om at leje en flyttebil eller varebil. Er det korrekt antaget, så er du landet på den rigtige side.

Lejvarebil tilbyder udlejning af varebiler og flyttebiler til privatpersoner og virksomheder på hele Sjælland, og her er Helsingør ingen undtagelse. Du skal blot hente og aflevere det lejede køretøj i Brøndby, hvor vi holder til.

Hvad end det er en lille varebil eller en stor kassevogn, du ønsker at leje, så kan vi levere varen.

Se priser på lej en varevogn i Helsingør – Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Hvad koster det at leje en varevogn i Helsingør?

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at det er en dyr affære at leje en varebil eller flyttebil i Helsingør. Lejvarebil byder nemlig på yderst konkurrencedygtige priser på udlejning af varebiler og flyttebiler.

Lejeprisen afhænger af, hvor stor en varevogn du vil leje, og hvor længe du vil leje den. Vores priser på udlejning af varevogne starter ved 298 kr., hvorfor du ikke skal frygte at ende med en stor regning. Der er endda inkluderet 100 km i lejen.

Vil du gerne bruge varevognen til udlandskørsel, så er dette også en mulighed. Ja, faktisk tilbyder vi maksimal fleksibilitet på alle parametre.

Vi samler på glade kunder i Helsingør og omegn

Lejvarebil har lige siden grundlæggelsen prioriteret service og kundebetjening meget højt. Det har vi gjort, da vi lever og ånder for glade kunder.

Når du lejer en varevogn i Helsingør gennem os, så går vi langt for at sikre, at du er tilfreds. Vi afsætter f.eks. god tid til at gennemgå den lejede varevogn med dig, ligesom vi gennemgår selve lejeaftalen med dig.

Opstår der spørgsmål undervejs i lejeperioden, kan du selvfølgelig altid komme i kontakt med os på telefon og mail.