LEJ VAREVOGN TIL ERHVERV

Lej en varevogn til dit erhverv og firmakørsel. Vil du gerne give dit firma en indbydende mulighed? Vi tilbyder firmaaftaler til erhvervskørsel uanset størrelse på varevogn, kilometer og antal dage. Vi kan give dig en skræddersyet løsning som passer til din virksomhed. Vi tilbyder fornuftige priser til alle størrelser varebiler fra små varebiler til  store liftbiler. Få skræddersyet en B2B aftale med Lejvarebil, det er nemt, simpelt og hurtigt. Send en mail til os og bliv kontaktet af vores salgsafdeling indenfor 24timer. Skriv en mail til: info@lejvarebil.dk og få et skræddersyet et tilbud på leje af en varevogn til erhverv.

Minilease en varevogn – månedsleje inkluderet ALT!

Minilease din næste varevogn hos Lejvarebil i en kort periode. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af nye og moderne varevogne, som dit firma kan minilease. Med Minilease betyder det, at du få en skræddersyet løsning med masser af fleksibilitet med afhentning og aflevering som du ønsker det. Minilease en varevogn hos Lejvarebil er altid uden binding og inkluderer altid. service, værksted, forsikring og grøn ejerafgift.

Månedsleje af varebil

Det er ikke altid rentabel, at skulle oprette en leasingkontrakt eller købe en varevogn for den sags skyld, da der påkræves en del likviditet som kan bruges på andre steder, hvor det kan gavne din virksomhed. Hos Lejvarebil kan du derfor minilease varebiler fra en måned op til et helt år, med mulighed for forlængelse. Du kan selv vælge størrelse på kassebilen eller liftbilen du har behov for. Lejeperioden kan man selv vælge samt hvor mange kilometer du forventer at køre i varebilen. Du kan slippe for likviditetmangel, forsikringer, vedligeholdelse, service og vægtafgift osv.