Udlejning af varevogne til erhverv

Vil du gerne give dit firma en indbydende mulighed? Vi tilbyder firmaaftaler til erhvervskørsel uanset størrelse på varevogn, kilometer og antal dage. Vi kan give dig en skræddersyet løsning som passer til din virksomhed. Vi tilbyder fornuftige priser til alle størrelser varebiler fra små varebiler til  store liftbiler. Få skræddersyet en B2B aftale med Lejvarebil, det er nemt, simpelt og hurtigt. Send en mail til os og bliv kontaktet af vores salgsafdeling indenfor 24timer. Skriv en mail til: info@lejvarebil.dk og få et skræddersyet et tilbud på leje af en varevogn til erhverv.

Se vores Facebook her!

Erhvervsaftale hos Lejvarebil

Vi garanterer fleksibilitet og service. Hos os får i gode betingelser, priser og vilkår alt afhængigt af behov.  Vores kunder har mulighed for at få 24 timers support og kan ringe på alle tidspunkter i døgnet. Udover dette betaler vores kunder kun for de kilometer de bruger og bliver ikke faktureret for yderligere. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får fleksibilitet og kundernes udfordringer kan løses på alle tidspunkter af døgnet.

Få et tilbud på din næste varebil

Lejvarebil står til rådighed for at give dig et tilbud på din næste varebil. Kontakt os via mail: info@lejvarebil.dk eller ring 42909596 og få et tilbud.