Varevogn udlejning for erhverv

Vil du gerne give din firma en indbydende mulighed? Vi tilbyder firmaaftale for erhvervs kørsel uanset størrelse på varevogn, kilometer og antal dage. Vi kan give dig en skræddersyet løsning til din virksomhed, ud fra dit behov. Vi tilbyder små, mellem og store billige varebiler til din firma til en fornuftig pris. Få skræddersyet firmaaftale for B2B hos lejvarebil, det er nemt, simpelt og hurtigt. Send en mail til vores os og bliv kontaktet af den erhvervs ansvarlige. Skriv en mail til: info@lejvarebil.dk og få et skræddersyet tilbud på lej varevogn for erhverv. Se vores Facebook her!

Virksomhedsaftale for leje af varebil

Vi garantere fleksibilitet og service. Hos os får i gode betingelser, priser og vilkår alt afhængigt af behov. Vi tilbyder alle former for varebil udlejning. Du vælger selv hvilken varebil der passer dig bedst, både akut og efter aftale. Få skræddersyet firmaaftale for B2B hos lejvarebil, det er nemt, simpelt og hurtigt.

Lej varevogn billigt til erhverv og virksomhed

Se vores udvalg af forskellige typer varevogne til leje. Få skræddersyet virksomheds aftale for jeres firma. Vi står til rådighed med alle typer varebiler, gode priser og et serviceminded personale, der altid kan vejlede jer. Kontakt os via mail: info@lejvarebil.dk eller ring 42909596 og få et tilbud.