fbpx Skip to main content

Lej en varevogn Sjælland

Få leveret din varebil til Sjælland

Lejvarebil tilbyder leje af varebiler og flyttebiler til både private og erhverv på hele Sjælland. Vi holder til i Brøndby, men har kunder fra hele Sjælland. Hvad end du leder efter en varevogn til din kommende flytning, til transport af last i firmaet eller noget helt tredje, så kan vi levere den ønskede varevogn. Der er forsikring og 100 km inkluderet uanset valg af varevogn. Du er som lejer altid sikret en moderne og velkørende varevogn, der er spækket med udstyr.

Se vores billige priser på varevogn udlejning Sjælland – Klik her!

Billig leje af varevogn på Sjælland hos Lejvarebil

Alle skal have mulighed for at leje en god varevogn uden at blive ruineret. Af følgende grund tilbyder vi udlejningsservice til priser, hvor alle kan være med. Prisen varierer fra varebil til varebil alt efter størrelse, men i alle tilfælde er priserne konkurrencedygtige. Du kan derfor forvente at få meget for pengene, når du lejer en varevogn på Sjælland gennem Lejvarebil.

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Leje af nyere varevogne og flyttebiler på Sjælland

Hos Lejvarebil udlejer vi udelukkende moderne varevogne og flyttebiler i kompromisløs stand. Vi gør en dyd ud af at sikre os, at vores varevogne er 100 % mekanisk i orden, og at de er blevet serviceret og rengjort, inden nøglerne bliver udleveret til den næste lejer.

Er du bosat på Sjælland, og ønsker du at leje en varevogn, der sikrer en komfortabel og sikker kørsel fra A til B, så er du kommet til de rigtige. Vi har bl.a. mange kunder fra København, Slagelse, Rødovre og Roskilde.

Derfor skal du leje en varevogn hos os

Lejvarebil bør være dit foretrukne sted at leje en varevogn eller flyttebil, hvis du har base på Sjælland. Vi er nemlig en af de mest pålidelige udlejere af varevogne på Sjælland og i resten af Danmark. Dette bekræftes af vores mange positive kundeanmeldelser.

Vi er ikke kun et godt valg af varevogn udlejningsfirma, idet vi tilbyder udlejning af nyere og velkørende varevogne. Vi kan også bryste os af at have konkurrencedygtige priser, kontrakter med fuld gennemsigtighed og i det hele taget et tårnhøjt serviceniveau.

Vælg mellem flere slags varevogne og flyttebiler

Vi fører i skrivende stund fire forskellige klasser af varebiler. Varebilerne er inddelt i størrelserne M, L, XL og XXL. Hvilken varebil du skal vælge afhænger af dine behov. I varevognene er der god plads i både førerhuset og i lastrummet, men der er forskel på, hvor meget varevognene kan rumme.

Er du i tvivl om, hvor stor en varevogn du har brug for, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvad koster det at leje en varevogn på Sjælland?

Du bliver formentlig positivt overrasket, hvis du tror, at det er dyrt at leje en varevogn på Sjælland. Det kan det være, men det er det ikke altid. Lejvarebil har nogle af Sjællands bedste priser på leje af varevogne og flyttebiler. Du bestemmer som kunde desuden selv, om du vil leje en varevogn i fire timer, i en hel dag eller i en hel weekend. Du kan skabe dig et overblik over vores varevogne og priserne på disse her.