fbpx Skip to main content

Lej en varevogn på Lolland

Få leveret din varebil til Lolland

Er du bosat på Lolland? Og har du brug for at leje en varebil til et privat eller erhvervsmæssigt formål? I givet fald kan vi dække dit behov. Vi har ikke en afdeling på Lolland, men vi tilbyder nem og fleksibel afhentning og aflevering af varebiler i Brøndby.

Lejvarebil har mange års erfaring inden for udlejning af varebiler og flyttebiler, hvorfor du kan føle dig helt tryg og i gode hænder, når du lejer din varebil hos os.

Se vores priser på leje af varevogne omkring Lolland – Klik her!

Lej en flyttebil på Lolland

Skal du flytte i den nærmeste fremtid, og vil du gerne gøre din flytning så let og smertefri som muligt? Så lej en flyttebil til formålet. Dette bør du gøre, hvad end du vil flytte til eller fra Lolland.

Det er svært at finde plads til både møbler og et hav af flyttekasser i en normal trailer. Du kan dog nemt og effektivt undgå problemer med pladsmangel, hvis du lejer en flyttebil. Vi tilbyder flyttebiler i fire forskellige størrelser, så vi har også en flyttebil på Lolland, der kan rumme alle dine møbler m.v.

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Flyttebiler og varebiler i god stand til leje på Lolland

Det skal være en fornøjelse at leje en flyttebil eller varebil, hvilket det altid er, når du lejer gennem Lejvarebil. Vi prioriterer nemlig at have både de nyeste og mest miljøvenlige flyttebiler og varebiler. Disse køretøjer byder på moderne motorer, masser af ekstraudstyr og andet, der er med til at sikre en god køreoplevelse.

Når du lejer en varebil eller flyttebil på Lolland gennem os, kan du være sikker på, at du får en bil, der er både mekanisk i orden, og som fremstår pæn og ren.

Lejvarebil byder på mange fordele ved leje af varebiler på Lolland

Der er stribevis af gode grunde til at leje din næste varebil, flyttebil eller kassevogn på Lolland gennem Lejvarebil.

Hvad end du vil leje bilen i få timer, en hel dag eller flere uger, så vil vi gøre vores bedste for, at du får en god oplevelse. Vi byder både på nogle af branchens bedste priser, lejeaftaler med fuld gennemsigtighed og fotodokumentation. Derudover kan du nyde godt af, at der er inkluderet både forsikring og moms samt 100 km pr. dag i lejen.

Sådan lejer du en flyttebil eller varevogn på Lolland

Du behøver hverken at sende en e-mail eller foretage et opkald for at booke en varevogn eller flyttebil på Lolland. Du kan i stedet nemt foretage bookingen på nettet.

På vores hjemmeside finder du vores meget brugervenlige bookingsystem. Her kan du med få klik leje en varevogn i str. M, L, XL eller XXL i den periode, du har brug for. Bemærk i øvrigt, at vores udlejning af varevogne på Lolland er rettet mod både private og erhverv.