fbpx Skip to main content

Lej en varevogn Frederikssund

Få leveret din varebil til Frederikssund

Lejvarebil giver dig mulighed for at leje varevogne i Frederikssund til alle typer af opgaver. Hvad end du skal flytte privat, eller om du skal have fragtet nogle varer i dit firma, kan du leje en passende varevogn hos os.

Vi tilbyder udlejning af flyttebiler og varebiler i Frederikssund til nogle af de absolut bedste priser i branchen. Selvom priserne er lave, så får du attraktive fordele som 100 km inkluderet, service i topklasse, en gennemsigtig lejeaftale og meget mere.

Se vores billige priser varebil udlejning Frederikssund – Klik her!

Du kan trygt leje en moderne varevogn eller flyttebil i Frederikssund hos os

Hos Lejvarebil råder vi over adskillige moderne varevogne og flyttebiler. Det drejer sig om nyere køretøjer, der løbende bliver gennemtjekket og serviceret samt grundigt rengjort. Når du lejer en varevogn i Frederikssund gennem Lejvarebil, kan du derfor være sikker på, at varevognen er i eksemplarisk stand.

Med en varevogn eller flyttebil fra os kan du komme nemt og sikkert fra A til B, hvad end du skal flytte, køre affald på lossepladsen eller noget helt tredje.

Hvad er inkluderet ved leje af en varevogn i Frederikssund? 

Udforsker du vores forskellige varevogne og vores priser på leje af disse, vil du erfare, at priserne er meget attraktive. For blot 298 kr. vil du kunne leje en varevogn.

Hvad end du lejer en stor eller lille varebil eller flyttebil i Frederikssund, vil der være inkluderet både moms og forsikring. Derudover er der inkluderet 100 km pr. dag. Du kan desuden tilkøbe ekstra kilometer, ligesom du kan leje sækkevogne, flyttekasser m.v. til en god pris.

Gode kassevogne til gode udlejningsfirmaer

Ikke alle udlejningsfirmaer tilbyder service , men hos os kan du være sikker på, at vi tilbyder leje en varevogn med fuld tilfredsheds garanti. Siden starten af Lejvarebil.dk har vi aldrig hørt alvorlige klager eller en kunde, der er ikke følte sig tilfreds med vores varevogne og det viser virkelig hvor stor en indsats vi ligger i at tilfredsstille vores kunder, både med hensyn til vores serviceniveau men også vores kassevogne vi har til leje. Lej en billig varevogn Frederikssund.

Lej en varevogn i Frederikssund som privatperson eller virksomhed

Der er mange forskellige situationer, hvor det kan give mening at leje en varevogn i Frederikssund. Nogle af situationerne er typiske for virksomheder, mens andre er typiske for private.

Som ejer af en virksomhed kan du vælge at leje en varevogn, hvis din egen varevogn er gået i stykker, eller hvis du har brug for en ekstra varevogn i en periode. Hvis du ønsker en mere permanent aftale, kan du vælge at lease en varevogn i Frederikssund.

Som privatperson kan du f.eks. vælge at leje en varebil eller flyttebil, hvis du skal flytte, hvis du skal på lossepladsen med affald, hvis du skal rydde sommerhuset eller noget helt fjerde.

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed