fbpx Skip to main content

Lej en flyttebil til Malmø

– Få leveret din varebil til Malmø!

Skal du flytte til eller fra Malmø? Eller har du af andre grunde brug for at leje en varebil eller flyttebil? Så kan vi selvfølgelig hjælpe dig.

Hos os kan du altid leje nyere og velkørende varevogne til konkurrencedygtige priser. Vi har altid varevogne klar til afhentning, og vi kan dække dit behov, hvad end du vil leje en stor, lille eller mellemstor varevogn.

Se vores billige på leje af varevogn til Malmø- Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv…

Forsikring, moms og 100 km/dag

Service og kundebetjening

Topklasse service

Bedste Priser​

Gennemsigtighed

Book og hent din varevogn til Malmø i dag

Lejvarebil bør være dit foretrukne sted at leje flyttebiler og varebiler, hvis du sætter pris på, at udlejningen er nem, fleksibel og billig.

At booke en varevogn til Malmø er gjort meget simpelt takket være vores smarte bookingsystem. Du skal blot huske at angive, at varevognen skal bruges til udlandskørsel, når du foretager bookingen.

Du har mulighed for både at booke og hente din varebil i dag. Det kan du vel at mærke gøre som både privatperson og virksomhed.

Lej en nyere varevogn til Malmø fra 298 kr.

Hvem siger, at det skal være dyrt at leje en velkørende og rengjort varevogn til Malmø? Lejvarebil udlejer nyere varevogne i fremragende stand til priser, hvor alle kan være med. Ja, vores priser starter faktisk fra blot 298 kr.

Alle vores varevogne bliver jævnligt gennemtjekket på alle parametre, hvorfor du kan være sikker på at få udleveret en driftsikker varevogn.

Udlejning af varevogne til Malmø med fuld tryghed og fleksibilitet

Du skal kunne føle dig tryg ved at leje en varevogn til Malmø. Vi starter derfor altid ud med at gennemgå både lejeaftale og varebil med dig før kørslen, så du bliver klædt godt på. Desuden sørger vi for fotodokumentation af varebilen, så du ikke skal betale for andre lejers skader. Den høje tryghed sikres også ved, at du lejer en nyere varevogn, der er både nem og sikker at manøvrere i.

Høj fleksibilitet er også en selvfølge, når du lejer en varevogn til Malmø gennem Lejvarebil. Vi tilbyder bl.a. stor fleksibilitet, når det kommer til afhentning og aflevering af varevognen.

Vi gør vores absolut ypperste for at sikre den bedste oplevelse for dig som lejer, så du har lyst til at leje en varevogn hos os igen en anden gang.