Lej en flyttebil til Malmø

– Få leveret din varebil til Malmø!

Lej en flyttebil til Malmø hurtigt og nemt. Glem alt om de gamle varevogne, der er dårligt designet og har en motor, der blev brugt siden 1990-tallet. Vi arbejder på hos Lejvarebil for at have de nyeste og mest miljøvenlige varevogne, der er spækket med ekstraudstyr, moderne motorer, der med garanti ikke bryder ned. Vi forstår, at de fleste af vores kunder kan være interesseret i at leje nyere varevogne, da de kan være nemmere at manøvre og ikke mindst giver ro i sindet under kørslen og ved stramme parkeringer.

Se vores billige på leje af varevogn til Malmø- Klik her!

Lej en flyttebil

Inklusiv...

Vi kan skaffe dig en varevogn hurtigere end du tror

Hvis du ønsker at leje en varevogn til din næste flytning eller bare en tur i IKEA, så står vi klar til at give dig den bedste og billigste varevogn udlejning service, så du både kan spare penge og besvær. Alt dette er gjort virkelig simpelt gennem vores online booking system, hvor du kan vælge din fra-til dato, den varevogn der passer dit behov bedst. Når det så er valgt, skal du blot udfylde vores korte bookings formular, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på din booking pr. mail.

Se vores Facebook her!

Vi udlejer nye og 100% optimale varebiler til dig

Glem alt om de gamle varevogne, der er dårligt designet og har en motor, der blev brugt under første verdenskrig. Vi arbejder på hos Lejvarebil for at have de nyeste og mest miljøvenlige varevogne, der er spækket med ekstraudstyr, moderne motorer, der med garanti ikke ligefrem bryder ned. Vi forstår, at de fleste af vores kunder kan være interesseret i at leje nyere varevogne, da de kan være nemmere at manøvre og ikke mindst giver ro i sindet under kørslen og ved stramme parkeringer.

Vi giver hurtig, gode og velfungerende varebiler til dig

Ikke alle udlejningsfirmaer tilbyder tilfredshedsgaranti, men hos os kan du være sikker på, at vi tilbyder leje af varevogn med fuld tilfredshedsgaranti. Siden starten af Lejvarebil.dk har vi aldrig hørt alvorlige klager eller en kunde, der er ikke følte sig tilfreds med vores varevogn udlejningsservice og det viser virkelig hvor stor en indsats vi ligger i at tilfredsstille vores kunder, både med hensyn til vores serviceniveau men også vores varebiler vi har til leje. Lej en flyttebil til Malmø hurtigt og nemt.

Vi er hurtige og billige til Malmø

Søger du det mest pålidelige udlejningsfirma i Danmark? Så er du kommet til det rette sted! – for vi elsker hvad vi gør, og det vi gør, gør vi det til vores bedste. Du kan derfor altid stole på os hos Lejvarebil.dk – når du skal til at leje dig en flyttevogn på den nemmeste, billigste og mest simple måde muligt i København. Alle vores varebiler og flyttevogne er i god stand og vel serviceret til at dække i hvert fald de næste mange tusinde kilometer. Lej billig flyttebil Malmø. Vi skuffer aldrig, og dem der har lejet varevogne fra lejvarebil.dk har intet andet end gode ting at sige om vores varevogn udlejning service og kvaliteten af varevogne vi lejer ud til vores kunder.

Vi, hos Lejvarebil, er en udlejningsvirksomhed, der tror så meget i at hjælpe til med folks forskellige flytteopgaver til alverdens destinationer, end snarere at gøre os selv rige ved uhørte høje priser for leje af varevogne, som vi ser hos mange af vores udlejnings konkurrenter. Når du lejer en af vores varevogne, kan du også være sikker på, at vores ydelser er de mest ”lomme venlige” blandt ALLE varebil udlejningsfirmaer i København!

Lej flyttebiler til Sverige

Vi opkræver mindre end du forventer, især hvis du har undersøgt markedet for priser på leje en varevogn blandt vores konkurrenter. Vores lave priser er bl.a. en af de grunde til at vi har så mange kunder, der lejer varevogne og flyttebiler fra os på daglig basis, for det at leje en flyttebil er netop nu blevet billigere end nogensinde, så ALLE kan være med. Så slip for at køre 5 gange mellem IKEA og dit hjem, det er bare spild af din tid og vil typisk ende med at koste dig nogenlunde det samme som at leje en varevogn gennem os i nogle timer.

Vores virksomhed er fuldstændig fri for skjulte gebyrer! Når vi er enige om et bestemt beløb for leje af en varebil, så ved du lige præcis hvad du skal betale til os, ikke mere, ikke mindre. Lej billig flyttebil Malmø.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

+45 42 90 95 96
info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu