Klima og miljø

Klima og miljø. Vi forsøger at gøre mest muligt, for at både at standse CO2 udledning og sørge for bedre vilkår for bl.a. forældreløse børn. Vi støtter intiativer som knæk cancer, røde kors, growing trees og CO2 Neutralt. CSR står for corporate social responsibility og handler om, at virksomheder tager ansvar for samfundet og det sociale.

Hos Lejvarebil er vi mere end bare et professionelt varevognudlejningsfirma. Bag kulisserne sidder almindelige mennesker som har været påvirket i deres dagligdag, ligesom to ud af tre bliver pårørende eller kender en nær ven som har været igennem kræft.  Vi mener, at det er essentielt, at bakke op og hjælpe vores medmennesker, for sammen står vi stærkere mod cancer.

Når du lejer en varevogn hos Lejvarebil tager ansvar for de udsatte børn i Danmark. Vi ved alle fra dengang vi gik i folkeskole, hvor der typisk altid var et mobbeoffer og ingen kunne tage hånd om problemet. Det er yderst nødvendigt, at vi tager hånd om vores børn, derudover skal vi overgive stafetten til dem en dag, hvor de skal varetage Danmark i fremtiden. Man bør derfor ikke tøve med, at bidrage, men tværtimod bør man investere i dem.

I Danmark anvendes der alt for meget papir, hvilket har en negativ påvirkning på klodens resurser og som i sidste ende har en konsekvens for os mennesker.  Papirspild fører til, at man over fælder træer. Ved leje af en varevogn hos Lejvarebil, så vil man hurtigt se, at man kun får udleveret de mest essentielle dokumenter ved lejen, da alle betingelser og vilkår sat op digitalt.

Langt de fleste bruger det meste af hverdagen på deres arbejdsplads. Af den årsag er det vigtigt, at man har et godt fællesskab både på den sociale og professionelle plan. Man oplever at flere og flere danskere melder sig syge pga. stress, hvilket ofte skyldes dårligt arbejdsmiljø. Hos Lejvarebil fokuserer man på, at de ansatte som udlejer varevogne har gode sociale relationer på tværs af organisationen. Derudover foregår det meste af tiden på kontoret, og derfor har Lejvarebil taget højde for justerbare borde og ergonomiske stole til medarbejderne, når de skal lave kundernes lejekontrakter samt ad hoc opgaver.

Ved leje af en varebil hos Lejvarebil, så er du med til bl.a.., at reducere CO2-udledning, da Lejvarebil er med til, at fremstille vandboringer, som substituere behovet for at koge vand, eftersom kogning af vand medfører fældning af træer til brænde

CSR står for corporate social responsibility og handler om, at virksomheder tager ansvar for samfundet og det sociale. Vi forsøger at gøre mest muligt, for at både at standse CO2 udledning og sørge for bedre vilkår for bl.a. forældreløse børn. Vi støtter intiativer som knæk cancer, røde kors og CO2 Neutralt. CSR mærket er en mærkningsordning for de virksomheder der vil bidrage, tage et samfundsansvar og gøre en forskel.

Hos lejvarebil tager vi stilling til hvordan vi kan støtte op omkring vores samfund og gøre en forskel. Vi støtter derfor Projekt Clean Ocean, således vi i fremtidens Danmark kan minimere udledning af plastik i naturen. Ved leje af varevogn eller flyttebil hos os er du direkte med til at støtte projekter der minimere udledning af plastic i havet. Plastik dræber 1.1 million fugle  og dyr verden over. Du er på den måde med til at skåne naturen, da vi vi støtter Projekt Clean Ocean.

GDPR står for General Data protection regulation, som omhandler den nye persondata lovgivning trådt i kraft  i 2018. Personlige informationer bliver beskyttet og som kunde har man ret til at få rettet eller slettet sine oplysninger. Lejvarebil har fokus på at overholde reglerne i persondataordningen, for at beskytte vores kunders personlige oplysninger.

Plastikforurening er blevet til et problem. Vi producerer for meget plastik, og det bliver ikke nedbrudt i naturen. Derfor ødelægger det økosystemer, og dræber bl.a. koraler, fisk og skildpadder. Vi går ind for mindre plastik.

I Danmark anvender vi 3870 tons emballage, herunder sender vi 79mio. pakker om året . Kort sagt, så har vi et gigantisk forbrug af emballage per sendt pakke, hvilket har en stor effekt på jordens resurser. Vi anbefaler vores kunder og leverandør, at ved brug af emballage, kan de anvende genbrugsmateriale. Vi håber, at vi sammen kan sprede det gode budskab, når i er på vejene. Det er svært at ændre hele verden og derfor har vi valgt at ændre os selv.

Plastikforurening er blevet til et problem. Vi producerer for meget plastik, og det bliver ikke nedbrudt i naturen. Derfor ødelægger det økosystemer, og dræber bl.a. koraler, fisk og skildpadder. Vi går ind for mindre plastik. Klima og miljø er et vigtigt fokus.

I varevognudlejnings branche frigives en del CO2. Lejvarebil har taget initiativ til, at plante træer i forskellige skove. For hver gang du har lejet en varevogn hos Lejvarebil, så er du med til, at donere et træ. Derudover er du med til, at beskytte vores rene drikkevand. Det er essentielt, at vi skaber værdi for vores natur og dyr.