Lej en el varevogn

Vores udvalg af el varebiler i deres forskellige størrelser

Varebil i str. M

Kassevogn str. M

Indvendige mål: H: 1,40 B: 1,77 L: 2,55

Lej en varevogn i mellemklasse med plads til haveaffald, mindre flytteopgave eller en tur i IKEA. Plads til den lille sofa, reol eller skrivebord. 

4 timers leje: Kr. 298,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 449,00

Dagspris weekend: Kr. 549,00

Alle priser inkl. 100 km

Varebil str. L

Kassevogn str. L

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,12

Lej en kassebil med plads til det hele, og mere til! Vi anbefaler, at du tager en medhjælper med eller to, hvis du skal læsse/aflæsse hele varerummet i bilen.

4 timers leje: Kr. 398,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 549,00

Dagspris weekend: Kr. 649,00

Alle priser inkl. 100 km

Varebil i str. XL

Kassevogn str. XL

Indvendige mål: H: 1,93 B: 1,87 L: 3,70

Kæmpe kassevogn med plads til at tømme IKEAs lagerbeholdning! Vælg denne kassevogn, hvis du har planer om at flytte hele din lejligheds inventar på et par enkelte ture.

4 timers leje: Kr. 448,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 598,00

Dagspris weekend: Kr. 698,00

Alle priser inkl. 100 km

Kassevogn

Kassevogn str. XXL

Indvendige mål: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,16

Lej en lift bil med lastrum på hele 8 paller! Oftest brugt i erhvervsmæssige forbindelser. Kan også bruges til at tømme huset i en enkelt tur. Lej flyttebilen og få plads til det hele.

4 timers leje: Kr. 629,00
(Gælder kun mandag – torsdag)

Dagspris hverdag: Kr. 829,00

Dagspris weekend: Kr. 929,00

Alle priser inkl. 100 km

Hos os er kunden altid i fokus

Sikkert og nemt

Det er sikkert og enkelt at leje en varevogn, uden skjulte gebyrer.

Fleksibelt

Fleksibel afhentning og aflevering af varebil udenfor åbningstid.

24 timers support

Vi tilbyder 24 timers support, når man lejer en varevogn hos os

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

En el varevogn fungerer på de samme præmisser som en almindelig varevogn, men du kan med en el varevogn nyde forskellige fordele. Hos Lejvarebil finder du de allerførste el varevogne i Danmark, og vi er meget glade for at være den første varevogns udlejningsvirksomhed, fordi vi går op i bæredygtigheden og i klimaet, og derfor vil vi gerne indstille Danmark til den grønne omstilling. Med en el varevogn, så kan du spare miljøet for en masse Co2, men også spare penge.

Der behøves nemlig ikke at tanke diesel på varevognen længere, men i stedet skal el batteriet lades op. Disse el batterier har en rækkevidde på 200 til 400 km om dagen. Grunden til spændet er så stort, er fordi det er meget forskelligt ud fra hvordan den enkelte kører.
Med en el varevogn, så behøver man dog ikke længere at bekymre sig om at udlede co2, og det er en god følelse, når man føler at man bidrager til miljøet. Vores el varevogne, er alle nyere biler, som derfor er udstyret med ekstra udstyr, og automatgear i alle bilerne. Der kan vælges mellem en række forskellige bilmodeller. Disse bilmodeller er vores Maxus el varevogne, Citroën Ë-Jumpy, Mercedes-Benz eSprinter, og vores Renault Kangoo. Størrelserne på varevognene er de samme som for vores normale varevogne. Der leveres selvfølgelig et batteri, som er fuldt opladt til alle vores el varevogne.

Hvordan foregår opladningen af en el varebil?

Når du skal oplade din el varebil, så kan du gøre det på 2 forskellige måder. Du kan enten gøre brug af opladningsstationen, som er installeret på vores lokation i Brøndby til at oplade din el varebil, eller også, så kan du gøre brug af de forskellige opladningsstationer, som er placeret rundt omkring i København.
Disse opladningsstationer hedder Clever opladningsstationer, og de fungerer til alle vores el batterier på vores el varebiler. Der er ikke mange der benytter sig af disse opladningsstationer endnu, men den grønne omstilling er hurtigt igang med at udvikle sig. Det betyder, at man under denne tid ikke behøver at bekymre sig om kødannelse, og hurtigt og nemt kan betjene sig med opladeren til sin el varebil.

Vores el varebiler, er ligesom vores normale varebiler, altid gjort klar til overtagelse.
Det vil sige, at bilerne er helt rengjorte, papirerne er i orden, og klar til kørsel. Med vores el varebiler, så får man yderligere en helt splinter ny el varebil med automatgear, ekstraudstyr, og som er billigere at køre i. Når man afleverer din el varebil, så behøves man ikke at oplade el varebilen på forhånd. Prøv en el varebil i dag med en god smag i munden, fordi man er med til at bidrage til den grønne omstilling. Du kan også lære mere om vores flyttebiler her.

Vi tilbyder leje af el varevogne til dit behov. Vores udlejningseksperter står til rådighed for dig, således at du får en varevogn som passer til de ting du skal have flyttet. Oftest vælger mange, at bestille en større varevogn end nødvendigt, eftersom man er usikker omkring, hvor meget kapacitet der er i en varevogn. Vores team har en masse erfaring fra flytte- og autobranchen og kan fortælle helt nøjagtig, hvilken varevogn der passer til dit behov, og dermed slipper for, at leje en varevogn længere end højst nødvendigt.

Hos Lejvarebil kan du som kunde være sikker på, at du får udleveret en el varevogn med høj kvalitet til en budgetvenlig pris. Det er essentielt for os, at du får mest muligt kvalitet ud af din penge, derfor har vi nyere el varevogne med få kilometertal, således at man gradere sig, så meget som muligt i forhold til driftsstop og andre mekaniske fejl.

Kontakt

Midtager 2
2650 Brøndby

Ring til os:
+45 42 90 95 96

info@lejvarebil.dk
CVR: 39256908

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Telefontider

Man-fredag: 08.00-15.00
Lør-søndag: 08.00-10.00

Følg os på sociale medier

© 2020 lejvarebil.dk – All rights reserved.

Book nu