fbpx

 

Cookiepolitik (scroll ned for persondatapolitik)

Dette website anvender cookies til f√łlgende form√•l:
‚ÄĘ Teknisk funktionalitet, s√• vi kan huske dine pr√¶ferencer og g√łre brugeroplevelsen bedre.
‚ÄĘ Trafikm√•ling, s√• vi ved hvor mange, der bes√łger vores site og kan dokumentere dette over for annonc√łrer efter f√¶lles branchestandarder.

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Lejvarebil ApS
Midtager 2,
2605 Br√łndby
Mail: Info@lejvarebil.dk
Tlf: +45 42909596

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenst√•ende form√•l. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende bes√łg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal m√•neder (kan variere), men de fornyes efter hvert bes√łg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke √łnsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:¬†minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at f√łre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser p√• vores brugere for at tilpasse indhold herefter. Vi rydder l√łbende op i gamle cookies. Nedenst√•ende er oplyst forskellige typer af cookies, samt deres g√łren.

  • 2.4.1 N√łdvendige cookies
    N√łdvendige cookies hj√¶lper med at g√łre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundl√¶ggende funktioner s√•som side-navigation og adgang til sikre omr√•der af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • 2.4.2 Funktionelle cookies
    Funktionelle cookies g√łr det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der √¶ndrer den m√•de hjemmesiden ser ud eller opf√łrer sig p√•. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
  • 2.4.3 Statiske cookies
    Statistisk cookies hj√¶lper webstedsejere med at forst√•, hvordan de bes√łgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger.
  • 2.4.4 Marketing cookies
    Marketing cookies bruges til at spore bes√łgende p√• tv√¶rs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere v√¶rdifulde for udgivere og tredjeparts annonc√łrer.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken og adfærden på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, k√łb eller deltagelse i en unders√łgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.
Personoplysninger bruges til at gennemf√łre det k√łb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du √łnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lejvarebil, skal du rette henvendelse p√• info@lejvarebil.dk eller telefon 42909596. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
If√łlge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p√• computere med begr√¶nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om vores brugeroplysninger h√•ndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Det betyder, at der kan v√¶re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver s√•ledes dine personlige oplysninger p√• eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n√łdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilf√¶lde af v√¶sentlige √¶ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p√• vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if√łlge persondataloven ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf√łres til dig. S√•fremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger om dig g√łres til genstand for behandling. Du kan ogs√• til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr√łrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens ¬ß 58, stk. 1.

Persondatapolitik

1. Dataansvar
Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Lejvarebil ApS
Midtager 2,
2605 Br√łndby
Mail: Info@lejvarebil.dk
Tlf: +45 42909596

2. Behandling af persondata
Vi anvender data om dig for at g√łre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.
De data, vi anvender, omfatter:
‚ÄĘ Almindelige persondata
‚ÄĘ Trafikdata om brug af internettet

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Det sker, når vi har brug for at:
‚ÄĘ Behandling af dit k√łb og levering af vores ydelse
‚ÄĘ Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester
‚ÄĘ Administration af din relation og kontakt til os
‚ÄĘ Opfyldelse af lovkrav

Vi behandler kun relevante persondata
Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstr√¶kkelige i forhold til de form√•l, der er defineret ovenfor. Form√•let er afg√łrende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme g√¶lder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete form√•l.

Vi behandler kun n√łdvendige persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er n√łdvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte form√•l. Derudover kan det v√¶re bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er n√łdvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan ogs√• v√¶re n√łdvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Vi kontrollerer og opdaterer dine persondata
Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi s√łrger ogs√• for at opdatere dine persondata l√łbende.
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

Vi sletter dine persondata, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige
Vi sletter dine persondata, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige i forhold til det form√•l, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata
Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i et behandle dine persondata.
Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid tr√¶kke det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du √łnsker yderligere oplysninger.

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke
Vi videregiver ikke persondata til andre akt√łrer.

3. Sikkerhed
Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, g√• tabt eller blive √¶ndret, mod uautoriseret offentligg√łrelse, og mod at uvedkommende f√•r adgang eller kendskab til dem.

4. Brug af cookies
Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.
Vi indhenter dit samtykke
F√łr vi placerer cookies p√• dit udstyr, beder vi om dit samtykke. N√łdvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside om vores brug af cookies, og om hvordan du kan slette eller afvise dem.

5. Dine rettigheder
I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

  • Ret til indsigt
    Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, samt at modtage yderligere supplerende information i denne forbindelse. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.
  • Ret til berigtigelse
    Du har ret til at f√• berigtiget og ajourf√łrt de personoplysninger, som vi har registreret om dig.
  • Ret til sletning
    Du har ret til at f√• slettet de personoplysninger, som vi har registreret om dig. √ėnsker du at f√• slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er p√•lagt at skulle gemme.
  • Ret til begr√¶nsning af behandling
    Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset vores behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til dataportabilitet
    Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinl√¶sbart format, s√• du kan medtage din data til en anden leverand√łr. Det omfatter kun de oplysninger, som du selv har givet til os, og som vi behandler baseret p√• dit samtykke eller af hensyn til opfyldelsen af en kontrakt.
  • Ret til indsigelse
    Du har ret til at g√łre indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger. Retten til indsigelse g√¶lder kun i s√¶rskilte tilf√¶lde. Om retten til indsigelse g√¶lder afh√¶nger af vores form√•l med behandlingen, s√• vel som det juridiske grundlag for behandlingen.
  • Tilbagekaldelse af samtykke
    Er behandlingen af personoplysninger baseret p√• et samtykke fra dig, har du ret til at tr√¶kke samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter oph√łrer, medmindre vi efter lovgivning er p√•lagt at skulle behandle personoplysningerne.

Hvis du √łnsker at ud√łve dine rettigheder, bede du sende en anmodning til info@lejvarebil.dk.

Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kr√¶ver uforholdsm√¶ssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller √¶ndre en eksisterende praksis v√¶sentligt), p√•virker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den √łnskede handling m√• anses for v√¶rende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier)

Buy now
Call Now Button