Varebil str. XXL – 20 m3

Klasse: Liftbil str. 8 paller
Brændstof: Diesel
Geartype: Manual
Fra pris: 638,40 DDK / dag
Depositum: 1.500,00 DDK
Inkluderet km pr. dag: 100km
Yderlige information
  • Indvendige mål: H: 2,23 B: 2,12 L: 4,16
  • Krav - Alm. B kørekort
  • Pris er inkl. forsikring, moms & 100 km/dag
  • Udvendige mål: L: 6,90 m, B: 2,20 m og H: 3,31 m.

Brøndby
Brøndby

 

Skal du leje en 8 pallers liftbil?

Står du og mangler en flyttebil med lift, så har vi den rigtige løsning til dit behov. Hos Lejvarebil i Brøndby tilbyder vi, udlejning af alukasser, som er op til 20m3 plads.

Det er muligt, at leje alukasser fra en dag og op til et år efter aftale med os.  Flyttebilen er den perfekte løsning, hvis man skal flytte store og tunge ting, da man slipper for at løfte, eftersom man blot kan gøre brug af flyttebilen, da den er monteret med en lift, som kan styres med knapper, som er monteret fast til liftbilen. Alternativt kan fjernbetjeningen i alukassen også anvendes, hvilket er optimalt, at anvende når man skal ned af liften med varer og andre store ting. Flyttebilerne med lift er praktiske på lange ture, da det er af nyere årgange og er udstyret med air condition og fartpilot. Der er oftest meget at se til, når man skal flytte eller på arbejde, så derfor har Lejvarebil det fuldeansvar for, at flyttebilerne bliver løbende serviceret og velholdt, dvs. at du som kunde har de bedste forudsætninger til, at få en god køreoplevelse og derudover minimere risikoen for mekaniske problemer.

Typiske fejl ved leje af en flyttebil.

Oftest er der mange som vælger en lille flyttebil på baggrund af prisen. En vigtig grundregel er, at hvis man er i tvivl om ens varer eller ting ikke kan være i en mindre flyttebil, så bør man i de fleste tilfælde gå op i størrelse. Man ser tit, at kunderne vælger en mindre flyttebil og oftest ender ud i, at pendle flere gange fra den ene destination til den anden.

Det medfører, at det koster dig ekstra tid med at flytte og derudover stiger dit diesel forbrug også. Endvidere skal man også være opmærksom på, at man kun har 100km inklusiv i lejen, og så er man måske nødsaget til, at købe en kilometerpakke, fordi man har taget så mange ture frem og tilbage. Derfor anbefaler vi, at du sparer dig selv for en masse tid og diesel ved, at få det hele flyttet på et læs og så slipper man også for køb af ekstra kilometer.

For at kunne flytte din ting uden, at tingene flyver hulter til bulter, så har vi i de store liftbiler monteret surringskinner i aluminium, således at man kan spænde sin ting fast med surringstropper og dermed undgå, at få ødelagt sine ting. Hvis man har skrøbelige ting med i flytningen, så anbefales det, at man får det dækket til med bobleplast og supplere det med en flyttekasse.

Ønsker du at leje en liftbil i et par dage, så skal du blot udfylde til og fra dato ovenfor. Prisen vil pr. automatik fremgå efter valg af dato. Efter din forespørgsel er sendt, så vil vi tage kontakt til dig telefonisk, hvor vi vil bekræfte,at du har skrevet det rigtige tidspunkt og dag, hvorefter vi bekræfter din booking. Inden vi udleverer liftbilen, så gennemgår vi flyttebilen. Ydermere vil vi give en instruktion i, hvordan liften aktiveres på bilen, samt hvordan man åbner og lukker liften, således at at man er forberedt når man selv står i situationen.

Ønsker du derimod af leje en varebil med lift op til en hel måned eller kan du lave en forespørgsel under fanen “erhvervsaftale” eller nedenstående link.

Lej en varebil med lift på månedsleje – KLIK HER