Lej en varevogn

Hos Lejvarebil.dk kan du nemt, sikkert og billigt lej en varevogn! Vores varevogne er forholdsvis moderne og udrustet med udstyr der sikre dig komfort og sikkerhed. Da det ikke er hverdags kost at køre en stor varevogn for alle, har vi sørget for at udplukke nogle af de mest manøvre dygtige og nem betjenlige varevogne der findes på markedet. Hvis du søger lej en varevogn, så anbefaler vi at du vælger et udlejningsfirma der virkelig forstår sine kunder. Det gør vi nemlig hos Lejvarebil.dk. Her sørger vi for at afdække kundens behov præcist og til punkt og prikke, så du altid går herfra med følelsen af tilfredshed ved en god handel. Derfor er det en god idé for dig at lej en varevogn med omtanke, da vi ofte hører skræk historier blandt vores nye kunder der tidligere har lej en varevogn hos andre udlejnings virksomheder i København. Ring, skriv, book online eller besøg os allerede i dag!

 

Mellem varebil
Fiat Ducato

Brændstof: Diesel
Klasse: Mellem varebil
Geartype: Manual
Max passengere: 3
Pris: 499.00 DDK / dag
Ekstraudstyr

  • Pris er inkl. forsikring, moms & 150 km/dag — 2,- pr. overkørt km
  • Indvendige mål: H: 1,50 B: 1,70 L: 2,50

Derfor Vælger Andre Lejvarebil.dk

At lej en varevogn er i dag blevet gjort meget let og overkommeligt takket være vores udlejnings service hos Lejvarebil.dk. Vi tilbyder dig garanteret kvalitet, service og de bedste varevogne i alle størrelses klasserne. Vi er et udlejningsfirma, der værdsætter vores kunder. Vi kan derfor stolt sige, at vi er udlejer varebiler og flyttevogne og anses for at være blandt de mest populære udlejnings firmaer i København.

lej en varevogn

 

 

Hvis du ønsker at leje en varevogn til din næste flytning eller bare en tur i IKEA, så står vi klar til at give dig den bedste og billigste varevogn udlejning service, så du både kan spare penge og besvær. Alt dette er gjort virkelig simplet gennem vores online booking system, hvor du kan vælge din fra-til dato, den varevogn der passer dit behov bedst. Når det så er valgt, skal du blot udfylde vores korte bookings formular, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på din booking pr. mail. I mailen kan du finde oplysninger omkring din booking samt et booking ID. Dit booking ID kan bruges til at finde, ændre eller annullere din booking her på vores side – klik på linket ’Vis, ændre eller annullere booking’ i top menuen og fælg anvisningerne. Er du meget mere til bare at ringe ind til os? Så skal du da være mere end velkommen til det! Vi står nemlig klar ved telefonerne – Oftest også efter vores åbningstider!

 

Skal du med på vognen hos lejvarebil.dk?

VI UDLEJER NYE OG VEDLIGEHOLDTE VAREVOGNE OG FLYTTEBILER

Glem alt om de gamle varevogne, der er dårligt designet og har en motor, der blev brugt under første verdenskrig. Vi arbejder på hos Lejvarebil for at have de nyeste og mest miljøvenlige varevogne, der er spækket med ekstraudstyr, moderne motorer, der med garanti ikke ligefrem bryder ned. Vi forstår, at de fleste af vores kunder kan være interesseret i at leje nyere varevogne, da de kan være nemmere at manøvre og ikke mindst giver ro i sindet under kørslen og ved stramme parkeringer. Vi ønsker IKKE at skuffe vores kunder og derfor er vores varevogne er blandt de nyere og moderne modeller, hvor vi altid sørger for at de står 100% i orden mekanisk med autoriseret service og selvfølgelig renlige.

 

VI GARANTERER TILFREDSHED

Ikke alle udlejningsfirmaer tilbyder tilfredshedsgaranti, men hos os kan du være sikker på, at vi tilbyder leje af varevogn med fuld tilfredshedsgaranti. Siden starten af Lejvarebil.dk har vi aldrig hørt alvorlige klager eller en kunde, der er ikke følte sig tilfreds med vores varevogn udlejningsservice og det viser virkelig hvor stor en indsats vi ligger i at tilfredsstille vores kunder, både med hensyn til vores serviceniveau men også vores varebiler vi har til leje.

 

VI ER PÅLIDELIGE

Søger du det mest pålidelige udlejningsfirma i Danmark? Så er du kommet til det rette sted! – for vi elsker hvad vi gør, og det vi gør, gør vi det til vores bedste. Du kan derfor altid stole på os hos Lejvarebil.dk – når du skal til at leje dig en flyttevogn på den nemmeste, billigste og mest simple måde muligt i København. Alle vores varebiler og flyttevogne er i god stand og vel serviceret til at dække i hvert fald de næste mange tusinde kilometer. Vi skuffer aldrig, og dem der har lejet varevogne fra lejvarebil.dk har intet andet end gode ting at sige om vores varevogn udlejning service og kvaliteten af varevogne vi lejer ud til vores kunder.

 

VI ER DET BILLIGSTE UDLEJNINGSFIRMA I KØBENHAVN!

Vi, hos Lejvarebil, er en udlejningsvirksomhed, der tror så meget i at hjælpe til med folks forskellige flytteopgaver til alverdens destinationer, end snarere at gøre os selv rige ved uhørte høje priser for leje af varevogne, som vi ser hos mange af vores udlejnings konkurrenter. Når du lejer en af vores varevogne, kan du også være sikker på, at vores ydelser er de mest ”lomme venlige” blandt ALLE varebil udlejningsfirmaer i København! Vi opkræver mindre end du forventer, især hvis du har undersøgt markedet for priser på leje en varevogn blandt vores konkurrenter. Vores lave priser er bl.a. en af de grunde til at vi har så mange kunder, der lejer varevogne og flyttebiler fra os på daglig basis, for det at leje en flyttebil er netop nu blevet billigere end nogensinde, så ALLE kan være med. Så slip for at køre 5 gange mellem IKEA og dit hjem, det er bare spild af din tid og vil typisk ende med at koste dig nogenlunde det samme som at leje en varevogn gennem os i nogle timer. Vores virksomhed er fuldstændig fri for skjulte gebyrer! Når vi er enige om et bestemt beløb for leje af en varebil, så ved du lige præcis hvad du skal betale til os, ikke mere, ikke mindre.

 

RUMMELIGE OG KOMFORTABLE FLYTTEBILER

Vi udlejer de bedste varevogne, som er rummelige og komfortable. Afslappende at manøvre og har godt med plads, også i førerhuset, er noget vi ligger vægt på, når vi er ude og købe nye varevogne ind, så man nemt og bekvemt kan køre til enhver destination, uanset hvor langt du skal. Du kan selv vælge hvor stor varerummet i flyttebilen skal være, idet vi tilbyder 3 forskellige klasser af varebiler. Vi kan nemlig gennem disse klasser dække dit behov for mindre flytninger eller til de helt store, hvor man måske skulle overveje at leje mere end en varevogn. Vi mener, at det er at snyde sine kunder, hvis de påtvinges til at leje en større kassevogn, end der er behov for. Større varebil = større omkostninger.

 

VI HAR OGSÅ SMÅ, HURTIGE VAREBILER

Vores sortiment af små og mellem klasse varebiler er hurtige og meget manøvre dygtige. Er der tale om en mindre forsendelse der skal på en længere tur på kortest mulig tid, så er vi den rette virksomhed at leje hurtige varevogne fra. Vi vil i sådan et tilfælde anbefale at vælge vores billigste løsning, som er en lille men hurtig varebil. Alle vores kassevogn er frie for ulykker, ingen uheld er nogensinde blevet rapporteret siden vi begyndte at tilbyde varevogn udlejning. Vi er absolut det mest sikre firma at leje en varevogn fra.

 

VI STÅR KLAR PÅ TELEFONEN

Hos Lejvarebil.dk er vores team fyldt af energisk og venligt personale, og derfor får alle vores kunder den bedste oplevelse, fra første opkald, til du tilbagelevere nøglerne til vores udlejningsbil. Du vil maksimalt kun bruge omkring fem minutter, for personalet er altid på og klar til at hjælpe dig med at behandle din udlejnings kontrakt for dig, i modsætning til andre udlejningsfirmaer i København, hvor du vil blive sat i kø og vente. Vores medarbejdere har også gode kommunikations evner, der gør at enhver kunde føler sig hjemme hos os.

 

MANGE TYPER VAREVOGNE

Husk at der findes mange forskellige varevogne som kan bruge til forskellige formål. Hos Lejvarebil udlejer vi alle typer varevogne, startende fra de helt små, til de store. Så uanset hvor omfattede din opgave er (eller ikke), så har vi altid en varebil der passer præcist til dit behov!